Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 13:17

Το τέλος της ανέμελης παρεοκρατίας

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

 

Η σύγκρουση περιφερειακής αρχής και αντιπολίτευσης είναι καθαρά προεκλογική και η ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων επιλέχθηκε ως πεδίο μάχης, επειδή το εκλογικό σώμα αδιαφορεί πλήρως για τα σκουπίδια.

Οι δύο πλευρές θα επιδιώξουν μια νίκη γοήτρου πιστεύοντας ότι ο ηττημένος θα ματώσει στην κάλπη. Από εκεί και πέρα, όπως πολλές φορές έχω υποστηρίξει, το πρόβλημα της διαχείρισης των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο θα λυθεί μόνο όταν ενδιαφερθούν πραγματικά για την επίλυσή του οι πολίτες. Μέχρι τότε θα πληρώνουμε πανάκριβα όχι μόνο τη μαφία των σκουπιδιών αλλά και όσους συνεργάζονται μαζί της για το "κοινό καλό".

Σε κάθε περίπτωση προκαλεί τουλάχιστον απορίες η σιωπή της "ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή" που παρακολουθεί τις εξελίξεις όπως τον "παλιό καλό καιρό" της ανέμελης παρεοκρατίας. Οι ελληνικές επιχειρήσεις κάποια στιγμή θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το 2010 μαζί με την ελληνική οικονομία χρεοκόπησε και ο παρεοκρατικός καπιταλισμός. Αν και όταν το συνειδητοποιήσουν ίσως απευθυνθούν στους πολίτες, που μέχρι τώρα αντιμετωπίζονται ως πελάτες δεύτερης κατηγορίας.

Θανάσης Λαγός

Εmail: lathanasis@yahoo.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 13:24