Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 13:16

“Ο βασιλιάς είναι γυμνός”

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αν αύριο το πρωί δηλώσω δισεκατομμυριούχος και παραιτηθώ από τη δουλειά μου, το μόνο που θα έχω καταφέρει είναι να επιδεινώσω το βιοτικό μου επίπεδο, αφού τα... φανταστικομύρια δεν είναι αποδεκτά στην αγορά.

Αντιθέτως, αν ένας πολιτικός υποστηρίζει χωρίς στοιχεία ότι πλουτίζει η γεωγραφική επικράτεια που διοικεί, όχι μόνο δεν έχει επιπτώσεις στο βιοτικό του επίπεδο, αλλά υπάρχει και μεγάλο ενδεχόμενο να γίνει πιστευτός - ειδικά αν η αντιπολίτευση δεν αποδείξει με στοιχεία την πραγματική οικονομική κατάσταση της περιοχής.

Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης λοιπόν, εκμεταλλευόμενος τόσο το αντιπολιτευτικό έλλειμμα όσο και τα φιλικά σε αυτόν μέσα μαζικής ενημέρωσης, προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πλούσια και αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης, όχι μόνο για την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη! Ευτυχώς βέβαια για τους πολίτες ό,τι δεν κάνει η αντιπολίτευση το κάνουν τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και της Eurostat, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς Τατούλη.

Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι η Πελοπόννησος παραμένει μια φτωχή ευρωπαϊκή περιφέρεια, υπανάπτυκτη τουριστικά. Ειδικά τα αδιάσειστα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος δείχνουν πως η Πελοπόννησος παραμένει ο φτωχός συγγενής των τουριστικά ανεπτυγμένων ελληνικών περιφερειών - και ότι ο κ. Τατούλης στα 8 χρόνια των θητειών του απέτυχε πλήρως στον τομέα του τουρισμού.

Με απλά λόγια: Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι “ο βασιλιάς είναι γυμνός”.

Θανάσης Λαγός

Εmail: lathanasis@yahoo.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 13:21