Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 00:35

Δανός καλλιτέχνης ζωγράφισε την Kim Kardashian με το... πέος του

Γράφτηκε από την
Δανός καλλιτέχνης ζωγράφισε την Kim Kardashian με το... πέος του

Χρειάστηκε δέκα ώρες για να ολοκληρώσει το έργο του!

 

«Είχα το πέος μου στο ένα χέρι και τον καμβά στο άλλο», είπε σε δηλώσεις του σε αμερικανική ιστοσελίδα

Η γυμνή φωτογραφία της Kim Kardashian για το αμερικανικό περιοδικό «Paper» κατάφερε να «σπάσει το Ίντερνετ», όπως ακριβώς επιθυμούσε η διάσημη τηλεπερσόνα.

Ωστόσο, οι περισσότεροι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης -ακόμη και το Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης- έσπευσαν να «τρολάρουν» την Kim και το γυμνό κορμί της.

Το πιο πρόσφατο «χτύπημα» για την Kim έρχεται από έναν Δανό καλλιτέχνη, ο οποίος προσπάθησε να αντιγράψει και να ζωγραφίσει την Kardashian, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Κι όμως, ο Uwe Max Jensen μετέτρεψε το πέος του σε... πινέλο και ζωγράφισε την φωτογραφία της Kim από το «Paper» πάνω σε έναν καμβά!

Ο 44χρονος Δανός βούτηξε το πέος του σε ακρυλική βαφή και εμπνευσμένος από τις καμπύλες τις Kim, δημιούργησε το παρακάτω έργο

«Είχα το πέος μου στο ένα χέρι και τον καμβά στο άλλο», είπε σε δηλώσεις του σε αμερικανική ιστοσελίδα, ενώ δεν δίστασε να ισχυριστεί ότι έχει ένα ιδιαίτερα... καλλιτεχνικό πέος και πως χρειάστηκαν δέκα ολόκληρες ώρες για να ολοκληρώσει τη δική του Kardashian!

 

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER