Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 20:12

Η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού από το «Κόσμημα Κοντόπουλος» παρέλαβε το δώρο της, ένα χρυσό κολιέ 14 καρατίων με μαργαριτάρια

 

Ενα τέταρτο του αιώνα, 25 ολόκληρα χρόνια επιτυχίας έκλεισε φέτος στις 2 Αυγούστου το Κόσμημα Κοντόπουλος στην Καλαμάτα που συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας Κοντόπουλου στο χώρο του κοσμήματος περισσότερο από μισό αιώνα.

Μια επωνυμία ταυτισμένη με την πολύτιμη κομψότητα, στο ρολόι και το κόσμημα... Στο ίδιο σκηνικό και οι φετινές καλοκαιρινές κολεξιόν Κοντόπουλος, που σφραγίζουν κάθε μας χαρά με χρυσό, ασήμι και πολύτιμες πέτρες!

Ρολόγια, κοσμήματα, είδη δώρων για βαπτίσεις, γάμους και αρραβώνες, με την εγγύηση Κοντόπουλος προσθέτουν κύρος κι αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα... με την ιδιαίτερη, σύγχρονη αισθητική τους και την επώνυμη ποιότητά τους.

Γι' αυτό και τα επικείμενα γενέθλια έπρεπε να γιορταστούν αναλόγως: Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, μέσω της «Ε» και του eleftheriaonline.gr, έδωσε την ευκαιρία σε έναν τυχερό ή μία τυχερή να κερδίσει ένα μοναδικό χρυσό κολιέ 14 καρατίων με μαργαριτάρια!

Μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού ήταν η κυρία Ευγενία Γκανέλλη, η οποία παρέλαβε το δώρο της από το κατάστημα «Κόσμημα Κοντόπουλος» στην οδό Γερμανού 6, στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας.

Τα καταστήματα ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ευχαριστούν το κόσμο για την εμπιστοσύνη του και θα συνεχίσουν και με νέους διαγωνισμούς από την σελίδα τους στο Facebook.

 

Κόσμημα Κοντόπουλος 

Αριστομένους 45 και Γερμανού 6 (Ιστορικό Κέντρο)

www.kosmimakontopoulos.gr | Facebook | Instagram