Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 18:30

Κερδίστε δύο από τα βιβλία της Χρύσας Πολυχρόνη (Νικητές)


Κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Anima

 

"Το κορίτσι και τα δέντρα"

Επιτέλους το καλοκαίρι έφτασε, ώρα για διακοπές και ξεκούραση! Για τη Λυδία, οι διακοπές στο χωριό, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να της συμβεί! Από πολύ μικρή, η Λυδία, ένοιωθε έντονη αγάπη για τη φύση. Ξέρει πολύ καλά, πως η φύση είναι το σπίτι μας, πως μέσα από τη φύση ζούμε και μεγαλώνουμε. Πρέπει να την προσέχουμε και να την προφυλάσσουμε με κάθε τίμημα. Στο χωριό των παππούδων της, αυτό το καλοκαίρι, θα ζήσει μια καταπληκτική περιπέτεια και άθελά της θα γίνει αρωγός αγάπης και αλληλεγγύης.

 

"Μοιραία επιλογή"

Η μεγαλύτερη επιθυμία της, είναι να ζήσει κοντά στους ανθρώπους και να τους γνωρίσει. Αυτή η ανάγκη της όμως, θα τη φέρει αντιμέτωπη, με τα πρέπει και τα θέλω της καρδιάς της. Κι ενώ σε καμιά περίπτωση δεν είναι προετοιμασμένη για τις αλλαγές που θα έρθουν, όταν εκπληρωθεί η επιθυμία της, η ζωή της θα ανατραπεί ολοκληρωτικά, με ανυπολόγιστες συνέπειες


Δύο τυχεροί επισκέπτες του eleftheriaonline.gr θα κερδίσουν από ένα βιβλίο της Χρύσας Πολυχρόνη. 

"Το κορίτσι και τα δέντρα" & "Μοιραία επιλογή".

 

 Νικητές

"Το κορίτσι και τα δέντρα": Βασιλική Δημητροπούλου

"Μοιραία επιλογή": Αθανασία Φράγκου

 

Δείτε επίσης: H Μεσσήνια συγγραφέας Χρύσα Πολυχρόνη στην «Ε» για τα βιβλία της

 

Η Χρύσα Πολυχρόνη, γεννήθηκε στην Καλαμάτα και μεγάλωσε στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών.
Από μικρή αγαπούσε τις ιστορίες φαντασίας και μυστήριου και στην εφηβεία άρχισε να πειραματίζεται με γραπτά κείμενα, κυρίως μικρά διηγήματα, που την άνοιξαν το δρόμο της δημιουργίας και της συγγραφής. Το πρώτο της βιβλίο εκδόθηκε από τις εκδόσεις ΑΝΙΜΑ το 2019 – Πέρα από το ποτάμι.

Ακολούθησαν άλλα τρία: "Μοιραία επιλογή", "Σκιά θανάτου", "Οι καλόγεροι που δεν αγαπούσαν το Θεό". Μέσα στο 2022 εκδόθηκε άλλο ένα: "Το κορίτσι και τα δέντρα" (παιδικό διήγημα). Αναμένεται να εκδοθούν: Οι "62 ημέρες" και "Το μαγικό αυγό"(παραμύθι).