Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 09:55

Αστρολογία – 27/04/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

 

 

Κριός

Ο Ερμής έχει ορθοδρομήσει και κάποια πράγματα έχουν αρχίσει ήδη και κυλούν πιο ομαλά. Μάλιστα με το τρίγωνο της Σελήνης από τον 9ο οίκο σου με τον Ερμή από τον 1ο οίκο σου, θα έχεις την διάθεση να εκφράσεις απόψεις και αντιλήψεις, να συλλέξεις πληροφορίες και να πραγματοποιήσεις εργασίες μέσω διάφορων υπηρεσιών και να συνεννοηθείς ευκολότερα. Μπορεί ακόμη να ακούσεις τα προβλήματα κάποιου/ας και να δώσεις πολύτιμες συμβουλές.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 8ο οίκο σου δύσκολα εμπιστεύεσαι τους/ις άλλους/ες εξαιτίας δικών σου ανασφαλειών. Θα εκδηλώσεις ζήλια προς τον/ην σύντροφό σου και αν δεν συζητήσεις μαζί του/ης όσα σε ενοχλούν θα γίνεις κτητικός/ή. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που πλέον βρίσκεται σε ορθόδρομη πορεία για να μιλήσεις ακόμη και για τις πιο ενδόμυχες σκέψεις σου. Αν αποφύγεις να ανοιχτείς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 11ο οίκο σου, θα σου φανεί ακόμη πιο βαρύ.

 

Δίδυμοι

Είσαι σε κοινωνικό φεγγάρι με την Σελήνη στον 7ο οίκο σου και σε τρίγωνο με τον Ερμή από τον 11ο οίκο σου και θα επιδιώξεις να ανοίξει ο κύκλος των γνωριμιών σου, ενώ το πιθανότερο είναι να επικοινωνήσεις με φίλους/ες και να κανονίσετε να συναντηθείτε. Θα έχεις αρκετή κατανόηση στα προβλήματα των άλλων και θα δώσεις πολύτιμες συμβουλές, ωστόσο, επειδή παράλληλα θα σχηματιστεί και ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 10ο οίκο σου, αν εργάζεσαι σήμερα θα παρουσιαστούν διάφορα προβλήματα.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 6ο οίκο σου, νιώθεις άνετα ώστε να διεκπεραιώσεις δουλειές ρουτίνας και μάλιστα αν εργάζεσαι σήμερα, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 10ο οίκο σου, που πλέον έχει ορθοδρομήσει, η σωστή αντίληψη και κρίση που θα έχεις θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμη πιο αποτελεσματικός/ή. Οι σχέσεις με το γυναικείο φύλου ευνοούνται, ερωτικές και μη, ενώ θα έχεις μια ευχάριστη συζήτηση με κάποιον/α που διαθέτει κύρος και την δυνατότητα να σε προωθήσει.

 

Λέων

Αρκετά καλή διάθεση θα έχεις με την Σελήνη να βρίσκεται στον 5ο οίκο σου. Θα είσαι αρκετά δημιουργικός/ή και ρομαντικός/ή και με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 9ο οίκο σου, που πλέον έχει ορθοδρομήσει, θα έχεις αυξημένα μηνύματα, τηλεφωνήματα από ανθρώπους που κατοικούν στο εξωτερικό. Δεν αποκλείεται να φλερτάρεις μέσω διαδικτύου και να ανταλλάξεις άπειρα ρομαντικά μηνύματα. Το βράδυ το πιθανότερο είναι να επιλέξεις να βγεις έξω να διασκεδάσεις.

 

Παρθένος

Σήμερα με την Σελήνη στον 4ο οίκο σου, θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις τα του οίκου σου και υποθέσεις που σχετίζονται με τους γονείς σου. Η αλήθεια είναι πως δεν θα έχεις διάθεση να ασχοληθείς με εξωσπιτικές υποθέσεις και με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ορθόδρομο πλέον Ερμή από τον 8ο οίκο σου, θα έχεις αρκετά καλή επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς σου και με όσους αισθάνεσαι συναισθηματική πληρότητα και ασφάλεια. Πρόβλημα ενδέχεται να παρουσιαστεί με κάποιον/α από τους/ις συνεργάτες/ιδές σου.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη για ακόμη μια ημέρα να βρίσκεται στον 3ο οίκο σου, η διάθεσή σου για επαφές και επικοινωνία θα είναι αυξημένες, πολύ περισσότερο δε, που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ορθόδρομο πλέον Ερμή από τον 7ο οίκο σου. Κάποια σχέδια και δοσοληψίες θα κυλήσουν αρκετά ομαλά και ενδέχεται να γίνουν συζητήσεις για ένα συμβόλαιο και τους όρους του. Το πρόβλημα είναι ωστόσο το άγχος που θα έχεις εξαιτίας του τετραγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο με αποτέλεσμα να σου φαίνονται όλα κουραστικά.

 

Σκορπιός

Για ακόμη μια ημέρα η προσοχή σου είναι εστιασμένη στον οικονομικό τομέα με την Σελήνη να βρίσκεται στον 2ο οίκο σου. Θα υπάρχει αστάθεια και επειδή θα έχεις οικονομικές ανασφάλειες είναι πολύ πιθανό, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που πλέον έχει ορθοδρομήσει, να γίνουν συζητήσεις στον εργασιακό σου χώρο τόσο για τις υποχρεώσεις σου, όσο και για τον μισθό σου. Από την άλλη πλευρά, σήμερα μπορεί να είναι μια ημέρα που αναλαμβάνεις να πληρώσεις λογαριασμούς ή να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις.

 

Τοξότης

Φροντίζεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σου και στον 1ο οίκο σου. Με το τρίγωνό της με τον Ερμή που πλέον έχει ορθοδρομήσει στον 5ο οίκο σου, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες μέσα από πολύ δυνατές εμπνεύσεις να κάνεις δημιουργικά πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε ψυχαγωγούν. Μηνύματα ή τηλεφωνήματα ερωτικού χαρακτήρα δεν θα λείψουν ακόμη και συζητήσεις που αφορούν την απόκτηση παιδιών.

 

Αιγόκερως

Από φύση είσαι ανασφαλής και φοβικός/ή, πολύ περισσότερο που η Σελήνη βρίσκεται στον 12ο οίκο σου και εντείνονται όλα τα παραπάνω. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το τετράγωνο που θα σχηματιστεί μεταξύ της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 3ο οίκο σου. Θα αισθάνεσαι εντελώς μόνος/η, παραμελημένος/η και πληγωμένος/η. Θα νιώθεις εύκολα καταπίεση, θα αποφεύγεις να εκφράζεις τα συναισθήματά σου ακόμη και τις απόψεις σου, αν δεν είσαι σίγουρος/η γι’ αυτές.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις αρκετά κοινωνική και επικοινωνιακή διάθεση με την Σελήνη να βρίσκεται στον 11ο οίκο σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που πλέον κινείται σε ορθόδρομη πορεία, θα σου δώσει την ευκαιρία να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου και να κλείσεις συμφωνίες που είχαν καθυστερήσει. Θα εκφράζεις ελεύθερα την γνώμη σου, θα ακούς και θα συμμερίζεσαι τα προβλήματα των φίλων και των συγγενών και θα έχεις σωστή αντίληψη και κρίση. Ωστόσο κάποια θέματα στον οικονομικό τομέα δεν θα λείψουν.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 10ο οίκο σου, είναι κατάλληλη ημέρα για να προβάλλεις την προσωπικότητα και τις φιλοδοξίες σου μέσα στον επαγγελματικό χώρο, αρκεί να παραμερίσεις για λίγο τα οικογενειακά και προσωπικά σου θέματα. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που πλέον κινείται σε ορθή πορεία, θα προκύψουν συζητήσεις για την εξέλιξη της καριέρας αλλά και του μισθού σου, που απ’ ό,τι φαίνεται, μια αύξηση την χρειάζεται. Αν στον επαγγελματικό χώρο προκύψει ένα φλερτ, φροντίζεις να το ξεκόψεις.