Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 13:15

«Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων»: Πρεμιέρα για το εμβληματικό franchise στο “Cine Center” Καλαμάτας (Βίντεο)

Τρείς νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας.

Πρόκειται για το εμβληματικό franchise «Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων», τη δραματική περιπέτεια «Άρθουρ ο Βασιλιάς» και την παιδική πρόταση «Σούπερ Μάγκι».

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα φιλμ «Μην ανοίγεις την πόρτα», «Γκάρφιλντ» και «O Κασκαντέρ – Τhe Fall Guy».

-"Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων", επ. φαντασίας, 145'

Ο σκηνοθέτης Wes Ball δίνει νέα πνοή στο παγκόσμιο, επικό franchise που διαδραματίζεται στο μέλλον, μετά τη βασιλεία του Καίσαρα, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ οι άνθρωποι ζουν περιορισμένοι και κρυμμένοι. Καθώς ένας νέος τύραννος ηγέτης πίθηκος χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο για τους πιθήκους όσο και για τους ανθρώπους.

Σκηνοθεσία: Γουες Μπολ. Πρωταγωνιστούν: Οουεν Τιγκ, Φρέια Αλαν, Κέβιν Ντουράντ, Πίτερ Μέικον, Γουίλιαμ Μέισι.

Προβολές: Παρασκευή 9 μ.μ., Σάββατο 9 μ.μ., Κυριακή 9 μ.μ., Δευτέρα 9 μ.μ., Τρίτη 9 μ.μ., Τετάρτη 9 μ.μ..

-"Άρθουρ Ο Βασιλιάς", δράμα, 107'

Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα περιπέτειας 10 ημερών και 700 χιλιόμετρων μέσα στη ζούγκλα, σφυρηλατείται ένας αδιάσπαστος δεσμός ανάμεσα στον επαγγελματία δρομέα Μάικλ (Μαρκ Γουόλμπεργκ) και έναν αδέσποτο σκύλο, τον οποίο βαφτίζει Άρθουρ. Καθώς η ομάδα του Μάικλ ωθείται στα όρια της, ο τετράποδος Άρθουρ θέτει νέες βάσεις για το τι είναι νίκη, πίστη και φιλία.

Σκηνοθεσία: Σάιμον Κέθλαν Τζόουνς. Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σίμου Λιού, Νάταλι Εμμάνιουελ, Άλι Σαλιμάν,ΤζουλιέτΡάιλαν.

Προβολές: Παρασκευή 7.15 μ.μ., Σάββατο 7.15 μ.μ., Κυριακή 7.15 μ.μ.

-"Σούπερ Μάγκι", κινούμενα σχέδια, 81', μεταγλωττισμένο

H ζωή έχει γίνει πολύ απαιτητική για τη Σούπερ Μάγκι. Καθώς η εγκληματικότητα στην πόλη είναι σε ύφεση, η Σούπερ Μάγκι περνάει τον χρόνο της βοηθώντας στην απόφραξη αποχετεύσεων και στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων, αντί να σώζει τον κόσμο. Σίγουρα δεν είχε επιλέξει κάτι τέτοιο! Όταν μια μοχθηρή ιδιοφυΐα απειλεί να παγιδεύσει ολόκληρη την πόλη σε μια «τέλεια» προσομοίωση, η Μάγκι και ο Σουίτι πρέπει να συνεργαστούν, ώστε να σώσουν την κατάσταση για άλλη μια φορά. Μήπως αυτή είναι και η τελευταία περιπέτεια του δυναμικού ντουέτου;

Σκηνοθεσία: Ρικάρντ Κουσό. “Χαρίζουν” τις φωνές τους οι: Κατερίνα Γκίργκις, Κωνσταντίνος Ρεπάνης,Σοφία Παναηλίδου, Αφροδίτη Αντωνάκη, Βαγγέλης Στρατηγάκος, ΔημήτρηςΠαπαδάτος, Σταύρος Σιούλης,Βασίλης Μήλιος, Γιώργος Σκουφής, Γιάννης Υφαντής.

Προβολές: Παρασκευή 6.45 μ.μ., Σάββατο 6.45 μ.μ., Κυριακή 6.45 μ.μ.

-"Μην ανοίγεις την πόρτα", τρόμου, 95'

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Σκηνοθεσία: Σάκης & Αλέξανδρος Κάρπας (Unboxholics). Μουσική: Unboxholics, Κώστας Αγέρης, KidMoxie. Πρωταγωνιστούν: Σάκης Κάρπας, Φωτεινή Λεβογιάννη.

Προβολές: Παρασκευή 9.30 μ.μ. Σάββατο 9.30 μ.μ., Κυριακή 9.30 μ.μ., Δευτέρα 9.30 μ.μ., Τρίτη 9.30 μ.μ., Τετάρτη 9.30 μ.μ..

-"The Garfield Movie", κινούμενα σχέδια, 100'μεταγλωττισμένο

O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντίνταλτ. Χαρίζουν τις φωνές τους οι: Κρις Πρατ, Σάμουελ Τζάκσον, Χάνα Γουάντινγκχαμ, Νίκολας Χουλτ, Βινγκ Ράιμς.

Προβολές: Παρασκευή 6.45 μ.μ. Σάββατο 6.45 μ.μ., Κυριακή 6.45 μ.μ.

-"O Κασκαντέρ – Τhe Fall Guy", κωμωδία, 126'

Είναι ένας κασκαντέρ, και όπως συμβαίνει σε όλους τους συναδέλφους του, τον ανατινάζουν, τον πυροβολούν, τον χτυπάνε με αυτοκίνητα, τον ρίχνουν από παράθυρα και τον πετάνε από δυσθεώρητα ύψη, όλα στο όνομα της διασκέδασης μας. Και τώρα, έχοντας επιβιώσει από ένα ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του, αυτός ο ήρωας της εργατικής τάξης πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του, ενώ συνεχίζει να εργάζεται σαν κασκαντέρ. Τι μπορεί να πάει καλά;

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς. Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Εμιλι Μπλαντ, Ααρον Τέιλορ Τζόνσον, Τομ Ράιντερ, Χάνα Γουάντινγκχαμ, Γουίνστον Ντιουκ, Στέφανι Σου.

Προβολές: Παρασκευή 9.15 μ.μ., Σάββατο 9.15 μ.μ., Κυριακή 9.15 μ.μ., Δευτέρα 9.15 μ.μ., Τρίτη 9.15 μ.μ., Τετάρτη 9.15 μ.μ..