Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 09:13

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για το φονικό της πολύτεκνης μάνας στη Λεύκη. Εγκλημα πάθους ή εκδίκησης;

Γράφτηκε από την
Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για το φονικό της πολύτεκνης μάνας στη Λεύκη. Εγκλημα πάθους ή εκδίκησης;

Εγκλημα πάθους ή εκδίκησης όπλισε το χέρι του δολοφόνου της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας στη Λεύκη; Το ερώτημα αυτό αναμένεται να απαντηθεί από τις έρευνες που συνεχίζονται από την Αστυνομία, για να βρεθεί ο άνθρωπος που σκότωσε με ένα πυροβολισμό στο κεφάλι την άτυχη γυναίκα.

Προς το παρόν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς πάνω της βρέθηκαν τα 480 ευρώ που είχε σηκώσει νωρίτερα από την τράπεζα, πριν φύγει το απόγευμα της Πέμπτης με το αυτοκίνητό της από τους Γαργαλιάνους, όπου έμενε με το σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους. Το πρωί της Παρασκευής, νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της ανέφερε ότι τη βρήκε ο σύζυγός της, πυροσβέστης πενταετούς θητείας· ο οποίος κρατήθηκε για 24 ώρες, αφού για το ένα από τα τρία κυνηγετικά όπλα που οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του ζευγαριού, δεν είχε άδεια. Τα όπλα αυτά μάλιστα στάλθηκαν από την πρώτη μέρα των ερευνών στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για βαλλιστική εξέταση. Θυμίζουμε πως στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκε ούτε το φονικό όπλο, αλλά ούτε ο κάλυκας.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει κανέναν ως ύποπτο, ενώ στην τοπική κοινωνία έχουν φουντώσει οι κουβέντες για τις προστριβές που υπήρχαν στην οικογένεια και τις συχνές εντάσεις στις σχέσεις του ζευγαριού. Πάντως, κανένας δεν κρατείται ως ύποπτος και ο σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας αφέθηκε ελεύθερος το βράδυ του Σαββάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν αφήσει τίποτα στην τύχη και εξετάζουν κάθε στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στο δολοφόνο που εκτέλεσε με τέτοια ψυχρότητα την άτυχη μητέρα. Μάλιστα το Σάββατο στους Γαργαλιάνους βρέθηκε και ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου, ταξίαρχος Διαμαντής Μητρόπουλος, για να δώσει οδηγίες και να κατευθύνει την πορεία των ερευνών. Επικεφαλής της έρευνας είναι ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, αστυνομικός υποδιευθυντής Βασίλης Τσιγαρίδης. Από το Σάββατο για συνδρομή στους Μεσσήνιους συναδέλφους τους κατέβηκε και κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής.

Ν.Κ.


NEWSLETTER