Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 19:16

Μεσσηνία: Άγνωστοι έσπασαν με πέτρα παρμπρίζ εν κινήσει οχήματος (φωτογραφίες)

 

Το χάρο με τα μάτια του είδε ένα ζευγάρι σήμερα το απόγευμα, όταν άγνωστοι πέταξαν πέτρα και έσπασαν το παρμπρίζ στο αυτοκινήτου τους και ενώ αυτό ήταν εν κινήσει.

Το εξοργιστικό αυτό περιστατικό έγινε γύρω στις 6 το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο περίπου 200 μέτρα μετά τον κόμβο για Μεσσήνη / Πύλο στο ρεύμα προς Καλαμάτα.

Οπως είπε μιλώντας στην “Ε” ο οδηγός, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του ταράχθηκαν πολύ, ενώ λίγο έλειψε να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, καθώς μάλιστα επέστρεφαν από την κηδεία της μητέρας του στη Γορτυνία.

Η πέτρα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ήταν μεγάλη, αλλά ευτυχώς το τζάμι δεν θρυμματίστηκε και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο για βοήθεια έσπευσε όχημα του “Μορέα”, ενώ κλήθηκε και η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου για να διερευνήσει το συμβάν και να αναζητήσει τον δράστη.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά, που κάποιοι θρασύδειλοι, προφανώς για… χαβαλέ, πετούν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο, προκαλώντας καταστροφές και πάντα με κίνδυνο να προκληθεί σοβαρό ατύχημα.

Δ.Πλ.