Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 22:04

Μεσσηνία: Συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπή και κροτίδες

 

 

Πέντε άτομα συνελήφθησαν στη Μεσσηνία το Σάββατο, τα τρία για ναρκωτικά και τα άλλα δύο για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά και για καταδικαστικό έγγραφο.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:

α) Το απόγευμα, 40χρονος αλλοδαπός στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της πόλης, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.

β) Το απόγευμα, 60χρονος στο Ασπρόχωμα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, γιατί κατείχε 1,5 γραμμάριο κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

γ) Το απόγευμα, 71χρονος στο Βλαχόπουλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, γιατί διαπιστώθηκε να καλλιεργεί πλησίον του αγροκτήματός του, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων περίπου, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.

δ) Το βράδυ, 42χρονος αλλοδαπός στην Κυπαρισσία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, γιατί κατελήφθη να κάνει χρήση 2 κροτίδων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

ε) Το βράδυ, 24χρονος στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Μεσσηνίας, 24χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, κάθειρξη 5 ετών για διακεκριμένη κλοπή.