Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 12:33

Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

 

 

Εννέα δενδρύλλια χασίς ύψους έως 30 εκατοστά το καθένα καλλιεργούσε στο σπίτι του στη Μεσσήνη ένας 68χρονος που συνελήφθη.

Τα δενδρύλλια τα είχε σε πλαστικές γλάστρες. Ο εντοπισμός και η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης την Πέμπτη σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, στη διάρκεια της οποία στη Μεσσηνία πραγματοποιήθηκαν συνολικά 13 συλλήψεις.

Ειδικότερα εκτός από τον 68χρονο, συνελήφθη επίσης ένας 50χρονος από την Αλβανία, ο οποίος στον εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού του στους Χράνους έκρυβε ένα πιστόλι και έναν άδειο γεμιστήρα.

 

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ

 

Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης συνελήφθησαν ένας 55χρονος, ένας 75χρονος και ένας 80χρονος στην Καλαμάτα, καθώς και μίας 74χρονη στη Μεσσήνη, για κατοχή κυνηγετικών όπλων χωρίς άδεια σε ισχύ.

 

ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

 

Παράλληλα συνελήφθησαν ένας 29χρονος στην Αλλαγή με 2 τσιγαριλίκια ένα 2 ναρκωτικά χάπια, ένας 37χρονος στα Ακοβίτικα με 4 ναρκωτικά χάπια και μία 32χρονη στην Καλαμάτα με ένα ναρκωτικό χάπι.

Τέλος συνελήφθησαν ένας 25χρονος και ένας 71χρονος στον Αγιο Νικόλαο Δυτικής Μάνης για παράβαση του οικοδομικού κανονισμού, αλλά και δύο ακόμα άτομα σε άλλες περιοχές για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.