Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 19:51

Εφετείο Καλαμάτας: Ανέλαβε καθήκοντα η αντεισαγγελέας Ευγενία Αυλίδου

Η αντεισαγγελέας Εφετών Ευγενία Αυλίδου ανέλαβε καθήκοντα στο Εφετείο Καλαμάτας και τις δύο προηγούμενες ημέρες, για πρώτη φορά μετά την έναρξη του δικαστικού έτους πέρυσι το Σεπτέμβριο, κατέβηκε στην έδρα του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων εισαγγελέας που δεν είχε έρθει... εκτάκτως από την Αθήνα.

Η νέα αντεισαγγελέας υπηρετούσε στην Αθήνα και είχε ξανάρθει σε μία από τις συνεδριάσεις του Κακουργιοδικείου. Στην Καλαμάτα αποσπάστηκε για 6 μήνες προκειμένου να καλύψει το κενό στη θέση της αντεισαγγελέα που προκλήθηκε στις αρχές του δικαστικού έτους, όταν ανακλήθηκε η απόφαση για τη μετάθεση της αντεισαγγελέα Εφετών Ειρήνης Τζίβα, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση του “Noor 1” και η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Στα μισά του δικαστικού έτους, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης αποφάσισε την απόσπαση στην Καλαμάτα της αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών Ελένης Σίσκου, αλλά η αντεισαγγελέας αρνήθηκε τη θέση και προσέφυγε στον Αρειο Πάγο, οπότε και ανακλήθηκε η απόσπασή της.

Εν τω μεταξύ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας το κενό συναδέλφου του, η οποία έχει άδεια εγκυμοσύνης θα καλύψει ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Παπάζογλου, ο οποίος αποσπάται στην Καλαμάτα για 6 μήνες.

Ν.Κ.