Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 16:22

Η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ ξεκίνησε… επανάσταση

Γράφτηκε από την
Η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ ξεκίνησε… επανάσταση

«Η επανάσταση ξεκίνησε - Φωτιά και μαχαίρι στους προσκυνημένους». Να ενωθούν μαζί τους οι Ελληνες στον αγώνα καλούσαν οι ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, με διακηρύξεις και συνθήματα όπως το παραπάνω. Το στρατηγείο τους θα ήταν στον Ταΰγετο και όπως έχει αποκαλύψει η "Ε", από εκεί θα ξεκινούσαν το αντάρτικο πόλεων. Οι ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ είχαν φτιάξει μέχρι και δικό τους υπερμνημόνιο, το οποίο υποτίθεται θα επέβαλαν η Ευρώπη και οι χριστιανοί θρησκευτικοί ηγέτες στην Ελλάδα, καταστρέφοντας τις αρχές και αξίες των καθαρών Ελλήνων. «Μόνο με αίμα και πόλεμο κερδίζονται πίσω αυτά που μας άρπαξαν» διακήρυτταν οι ίδιοι. 

Οι 5 βομβιστές - τρομοκράτες θεωρούνται από δικαστικούς και αστυνομικούς κύκλους επικίνδυνοι, και γι' αυτό άλλωστε προφυλακίστηκαν. Η ιδεολογία που προπαγάνδιζαν μέσα από το Διαδίκτυο, αλλά και ο στρατιωτικός εξοπλισμός που συγκέντρωναν δείχνει -σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους- πως αν δεν είχαν συλληφθεί τόσο σύντομα και όλοι του σκληρού πυρήνα, η δράση τους θα γινότανε ανεξέλεγκτη. 

«ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ»

«Ο Ταΰγετος βρίσκεται υπό τη διοίκηση της Ομάδος Εψιλον - Ελλήνων Μαχητών» αναφέρουν στο κάλεσμά τους στον αγώνα οι 5 βομβιστές, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονταν ως ΕΨΙΛΟΝ - ΕΥ, Ελλην μαχητές Ελλάς. Σύμφωνα με έγγραφα και υλικό το οποίο βρέθηκε και περιέχεται στη δικογραφία, οι «Ελληνες μαχητές» καλούσαν σε πόλεμο: 

«Μας πούλησαν την Ελλάς. Μας αφανίζουν ως Γένος. Ξένος στρατός και ξένοι επενδυτές διακυβερνούν την Πατρίδα μας. Ελάτε Ελλην να πολεμήσουμε μαζί να πάρουμε την Ελλάς από τους Εβραίους, Μογγόλους, Βλάχους και Πολιτικούς. Ελάτε να σώσουμε την Πατρίδα μας μα και το γένος μας. Για να έχουν όλοι οι Ελλην γη και τον πλούτο που τους αναλογεί. Δεν κερδίζεται πίσω η Ελλάς με λόγια, διαλογισμούς, διπλωματία και πολιτική. Αυτά ξεπούλησαν Ελλάς και Ελλην. Μόνο με αίμα και πόλεμο κερδίζονται πίσω αυτά που μας άρπαξαν. Ελάτε Ελλην να ενταχτείτε με τους Ελλην Μαχητές εις τον Ταΰγετο - Αλαγονία, να πολεμήσουμε όλοι μαζί για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας ανήκουν.

Ελλην αν θες να επιζήσεις εσύ και τα παιδία σου. Αν θες μια Ελλάς να ανήκει μόνο στους Ελλην. Αν θες την εξόντωση των Εβραιομογγόλων, Βλαχομασσόνων και Πολιτικάντηδων. Αν θες πίσω όλα όσα σου άρπαξαν και πούλησαν. Αρματώσου και έλα στον Ταΰγετο - Αλαγονία, να ενταχθείς εις τον επαναστατικό αγώνα των Ελλην Μαχητών».

Το κάλεσμά τους στον ένοπλο αγώνα έκλεινε ως εξής: «Αδέλφια Ελλην η επανάσταση ξεκίνησε. Η Ελλάς ανήκει μόνο στους Ελλην - Φωτιά και μαχαίρι στους προσκυνημένους!». 

ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ

Τα μέλη της ομάδας προπαγάνδιζαν μια δικής τους επινόησης διοικητική μεταρρύθμιση και είχαν συντάξει υπερμνημόνιο, που θα καταργούσε τις κρατικές οντότητες και θα ίδρυε τη μια Εκκλησία. Οι ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και μέσα σε 11 άρθρα αναφέρονται στις αλλαγές που θα επέβαλε δήθεν η Ευρώπη στο κοινωνικό, θρησκευτικό και πολιτειακό γίγνεσθαι της χώρας μέχρι το 2020, με σύμμαχούς τους τους χριστιανούς. Σε αυτό γράφουν μεταξύ πολλών άλλων για κατάργηση των εθνικών κρατών και την δημιουργία μια παγκόσμιας κυβέρνησης, μέχρι και για δημιουργία μπουρδέλων κοντά σε εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Οι οίκοι ανοχής, σύμφωνα με την προπαγάνδα τους, θα φτιάχνονταν από 22 Δεκεμβρίου του 2017 και δύο μέρες μετά θα ξεκινούσε -σύμφωνα με το υπερμνημόνιο- να ανεβαίνει ελεύθερα παιδικό πορνογραφικό υλικό στο Διαδίκτυο, μόνο από 14 ετών και άνω. Η παγκόσμια διακυβέρνηση θα ξεκινούσε από τις 10 του φετινού Δεκεμβρίου και από το Μάρτιο του 2017 οι ξένοι θα καταργούσαν την ελληνική σημαία και τις άλλες ευρωπαϊκές σημαίες. Ενα χρόνο μετά όλα τα δόγματα και οι θρησκείες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μοναστήρια στο Αγιο Ορος και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τα παιδιά δεν θα βαπτίζονται. Η παλαμοσκόπηση και ιριδοσκόπηση γίνεται υποχρεωτική από το καλοκαίρι του 2017. 

Στο άρθρο 10 του υπερμνημονίου καταργούνται οι εθνικοί στρατοί και τη θέση τους παίρνουν οι πολυεθνικοί κατά τα πρότυπα του ΝΑΤΟ. Ενημερώνουν τους οπαδούς τους ότι με το υπερμνημόνιο θα υπάρχει Ευρωπαϊκό Συντονιστικό Γραφείο με έδρα το Αγιο Ορος. «Προφητεύουν» επίσης τη δημιουργία νέου γραφείου Ευρωπαϊκών Θρησκευτικών Μεταρρυθμίσεων με κέντρο το Βατικανό, το οποίο θα έχει το ρόλο του συντονισμού. 

Το... φανταστικό υπερμνημόνιο δεσμεύονται να εφαρμόσουν -σύμφωνα με τους ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ- μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, ο Ανδρέας Λοβέρδος (σ.σ. όταν ήτανε ακόμα υπουργός Παιδείας), ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, εκπρόσωποι του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του Αγίου Ορους και την εκκλησία της Κύπρου, καθώς και από τα ελληνορθόδοξα πατριαρχεία, και το Βατικανό.   

Σύμφωνα με τους ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ, εκκλησιαστικοί και πολιτικοί ηγέτες θα συνεργάζονται με την παγκόσμια Αστυνομία I.P.T.F. και την αμερικανική F.E.M.A., υπεύθυνη για την διαχείριση έκτακτων κρίσεων. Οι Αμερικάνοι σε συνεργασία με τον ευρωπαϊκό στρατό θα παρέχουν τάξη και ασφάλεια. Και βέβαια όλους θα μας παρακολουθούσαν με κάμερες εξελιγμένης μορφής και τεχνολογίας, μέσα από κάθε κτήριο και δρόμο - ενώ θα ίδρυαν και Θρησκευτική Αστυνομία.  

Ν.Κ.


NEWSLETTER