Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 08:52

Μπήκε δεύτερο ΑΤΜ στην Τράπεζα Πειραιώς στην Κυπαρισσία

 

Θετικά ανταποκρίθηκε η Τράπεζα Πειραιώς στα αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας για παρεμβάσεις στο κατάστημα της πόλης, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Έτσι μπήκε δεύτερο ΑΤΜ (στο εσωτερικό όμως του καταστήματος) και παράλληλα προωθούνται οι διαδικασίες για την κατασκευή ράμπας ΑΜΕΑ. Σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση σκιάστρου ή καθισμάτων αναμονής στο εξωτερικό της τράπεζας, αυτό όπως τονίζεται δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος είναι δημόσιος.

Πιο συγκεκριμένα στην απάντηση που έλαβε ο Εμπορικός Σύλλογος μεταξύ άλλων τονίζεται: “Το αίτημά σας για τοποθέτηση δεύτερου ΑΤΜ στο κατάστημα της Κυπαρισσίας (2527) αξιολογήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έγινε αποδεκτό. Συγκεκριμένα, την 8/2/2023, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η εγκατάσταση του νέου μηχανήματος. Επιπλέον, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που λάβαμε από την αρμόδια μονάδα της τράπεζας, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να εγκατασταθεί σχετικός διάδρομος (ράμπα), ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση ατόμων με αμαξίδιο.

Τέλος, ως προς το θέμα εγκατάστασης σκιάστρου, καθισμάτων ή οτιδήποτε άλλου, στον χώρο εκτός του καταστήματος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν δύναται να ικανοποιηθεί δεδομένου ότι το πεζοδρόμιο αποτελεί δημόσιο χώρο και ως εκ τούτου είναι εκτός εποπτείας της τράπεζας”.

Κ.Μπ.