Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 15:04

ΚΔΑΠ ΜΕΑ "Ηλίανθος": Δώρα σε ΕΕΕΕΚ και Ειδικό Δημοτικό Φιλιατρών

 

Δώρα εν όψει των εορτών του Πάσχα στο ΕΕΕΕΚ Φιλιατρών και στο Ειδικό Δημοτικό Φιλιατρών προσέφερε κατά την επίσκεψη του στα Φιλιατρά η ομάδα του ΚΔΑΠ μεΑ “Ηλίανθος”.

Η αγκαλιά του ΚΔΑΠ μεΑ “Ηλίανθος” ανοίγει ακόμη πιο πολύ  και έρχεται να καλύψει με τις φτερούγες του και να προσφέρει την ζεστασιά και την αγάπη του στους ανθρώπους με αναπηρία και στο νομό Μεσσηνίας.

Η ομάδα του ΚΔΑΠ μεΑ “Ηλίανθος” επισκέφθηκε και παρέδωσε δώρα εν όψει των εορτών του Πάσχα στο ΕΕΕΕΚ Φιλιατρών και το Ειδικό Δημοτικό Φιλιατρών και ευχαριστεί από καρδιάς τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που άνοιξαν τις  πόρτες τους χωρίς δισταγμό.

Ακόμη, η ομάδα του ΚΔΑΠ μεΑ “Ηλίανθος” μαζί με το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Π.Ε. Ηλείας και τον πρόεδρο του Γιώργο Παπανικολόπουλο έδωσαν δυναμικό “παρών” στον 22ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και ήταν αφιερωμένος στον Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Αναπηρία (ΣΥ.Φ.ΑΜΕΑ), με την Αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας.

Με αφορμή τον αγώνα δρόμου, η ομάδα του ΚΔΑΠ μεΑ “Ηλίανθος” με τον πρόεδρο του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Π.Ε. Ηλείας συνομίλησαν με τον πρόεδρο του ΣΥΦΑΜΕΑ Νίκο Καραγιαννίδη και τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Μεσσηνίας Δημήτριο Σπυρόπουλο.    

“Όλοι μαζί ξεκινάμε ένα όμορφο και υπέροχο ταξίδι προσφοράς  και αλληλεγγύης με γνώμονα την κάλυψη αναγκών των ανθρώπων με αναπηρία. Σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αναπτύσσονται με την αφετηρία να προμηνύει υψηλές προσδοκίες με κέντρο πάντα τους ανθρώπους με αναπηρία” τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.