Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 17:11

Ενημερωτικές συναντήσεις στο 10ο Δημοτικό Σχολείο 

Σειρά ενημερωτικών συναντήσεων διοργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων, σε συνεργασία με το Τμήμα Ενταξης και την Επιτροπή Διαχείρισης της Σχολικής Βιβλιοθήκης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, με συγκεκριμένα θέματα που αφορούν τη σχολική πραγματικότητα και ενδιαφέρουν άμεσα εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις απευθύνονται σε γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς και προγραμματίζονται για κάθε πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα.

Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση θα γίνει την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. , στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με θέμα: «Μεγαλώνοντας παιδιά και εφήβους στο διαδίκτυο». 

 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 6.05 χαιρετισμοί, 6.15 «Χρησιμοποιώντας το H/Y και το διαδίκτυο με ασφάλεια, ο άνθρωπος μαθητής πρωταγωνιστής, ο Η/Υ εργαλείο» Γεώργιος Γκιουλέκας, εκπαιδευτικός πληροφορικής. 6.30 μ.μ. «Διαδίκτυο: ένας καλός και όχι ένας ύπουλος φίλος»  Βασίλης Πουλόπουλος μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, Msc, Phd. 6.45 μ.μ. «Ηλεκτρονικός εκφοβισμός: όταν τα παιδιά μας παίζουν σε μια παγκόσμια αυλή. Τεχνικές και μέτρα πρόληψης»  Βασιλική Μάλαμα δρ. Ειδικής Αγωγής και Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Μsc, φιλόλογος, δασκάλα. 7 μ.μ. «Ασφαλής χρήση Η/Υ και διαδικτύου από παιδιά και εφήβους»  Παναγιώτης Πετρόπουλος περιφερειακός διευθυντής.