Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 15:06

Προσωρινές μεταθέσεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας

Ανακοινώθηκαν οι προσωρινές μεταθέσεις - τοποθετήσεις δασκάλων, νηπιαγωγών, καθώς επίσης εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής, Αγγλικής Γλώσσας και δασκάλων Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής.

Οι προσωρινές μεταθέσεις - τοποθετήσεις που ανακοίνωσε για τη Μεσσηνία το ΠΥΣΠΕ έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και στην ιστοσελίδα: http://dipe.mes.sch.gr

Οπως επισημαίνεται από το ΠΥΣΠΕ: Τυχόν λάθη ή παραλείψεις στις αποφάσεις του συμβουλίου που διαπιστωθούν, θα επανεξεταστούν από το συμβούλιο, ύστερα από τις γραπτές αντιρρήσεις που θα υποβάλλουν προς το συμβούλιο οι ενδιαφερόμενοι εντός εργάσιμων ημερών, δηλαδή από την Δευτέρα 8 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι. 

 

Επιπλέον, καλούνται οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί που παρέμειναν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ, να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για τα εναπομείναντα οργανικά κενά εντός της ίδιας προθεσμίας. Μετά τη λήξη της προθεσμίας στις 12 Ιουλίου, το ΠΥΣΠΕ θα συνεδριάσει για να τοποθετήσει τους εκπαιδευτικούς αυτών των δύο κλάδων που θα υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση και θα οριστικοποιήσει τις μεταθέσεις - τοποθετήσεις. Οσοι θα παραμείνουν και πάλι στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ, είτε γιατί δεν υπέβαλαν δήλωση είτε γιατί δεν κατέστη δυνατόν να τοποθετηθούν παρά τη συμπληρωματική δήλωση, θα τοποθετηθούν υποχρεωτικά στις οργανικές θέσεις που θα μείνουν κενές.