Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 10:49

Στο “Follow our magic trails” το Νηπιαγωγείο της Διασποράς 

Στο Ευρωπαϊκό έργο “Follow our magic trails”, που γίνεται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος "eTwinning" συμμετέχει το Νηπιαγωγείο Διασποράς Καλαμάτας για 1η φορά μαζί με 5 ακόμη νηπιαγωγεία της Ελλάδας. 

Η προϊσταμένη Ελένη Μαθέ και οι νηπιαγωγοί Παναγιώτα Παπανικολοπούλου και Ελένη - Ξένη Τσούση, μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριές τους αλλά και τους γονείς τους, θα υποδεχτούν τη νηπιαγωγό Μένια Παπουτσή του Νηπιαγωγείου Αλφειούσας Ηλείας με τους μαθητές και τους γονείς τους, στο Κινηματοθέατρο «Ικαρος» της 120 Π.Ε.Α. στη Διασπορά Καλαμάτας, που ευγενικά παραχώρησε για την εκδήλωση ο διοικητής Κωνσταντίνος Χίνης.

Στην εκδήλωση που θα γίνει αύριο στις 11.30 π.μ., τα δύο νηπιαγωγεία θα συμπαρουσιάσουν θεατρική παράσταση που προετοιμάστηκε εξ' αποστάσεως με χρήση Τ.Π.Ε και έχει θέμα «Τα ήθη και τα έθιμα του πελοποννησιακού γάμου».

Εκεί θα δώσουν το "παρών": ο διοικητής 120 Π.Ε.Α., ο υποδιοικητής 120 Π.Ε.Α. Αλέξανδρος Κεφαλάς, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Δημήτριος Οικονομόπουλος, η σχολική σύμβουλος 27ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Στέλλα Σαραντοπούλου, η σχολική σύμβουλος 28ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Μαρία Παπαστώικου, η σχολική σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Αδαμαντία Αγγελοπούλου, ο υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε Μεσσηνίας Δημήτριος Σαρρής, ο αναπληρωτής διευθυντής Π.Ε. Νομού Μεσσηνίας και διευθυντής του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας Παναγιώτης Χαϊδεμένος, ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αλφειούσας Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος, ο διευθυντής του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας Γεώργιος Παναγόπουλος, η συνεργάτιδα του προγράμματος "eTwinning" του 5ου Νηπιαγωγείου Πύργου Κατερίνα Παπαευθυμίου.