Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 09:58

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Ορκίστηκε διοικήτρια η Ελένη Αλειφέρη - Ευχές Βασιλόπουλου - Ευχαριστίες Νίκας σε Μπέζο

 

Ορκίστηκε χθες η νέα διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη.

Η ορκωμοσία της έγινε από τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη, ενώ ακολούθησε μεταξύ τους συνεργασία. Τη συζήτησή τους απασχόλησε ο γενικότερος σχεδιασμός της Υγειονομικής Περιφέρειας (το Νοσοκομείο Μεσσηνίας ανήκει στην αρμοδιότητα της 6ης ΥΠΕ), καθώς και η ιεράρχηση των ενεργειών που απαιτούνται για την ανάπτυξη του Νοσοκομείου Μεσσηνίας.

 

ΕΥΧΕΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος με γραπτή δήλωσή του ευχήθηκε χθες καλή επιτυχία στη νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και παράλληλα την ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν στο Δήμο Καλαμάτας. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βασιλόπουλου: «Με αφορμή την ανάληψη των νέων της καθηκόντων ως διοικήτριας του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, εύχομαι στην Ελένη Αλειφέρη κάθε επιτυχία στο έργο της. Η Υγεία αποτελεί το υπέρτατο κοινωνικό αγαθό και σε περιόδους όπως η σημερινή, λόγω της υγειονομικής κρίσης, οι δομές Υγείας καλούνται να ανταποκριθούν σε αυξημένες και σύνθετες ανάγκες.

Ως δήμαρχος θέλω να ευχαριστήσω την Ελένη Αλειφέρη για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε έως σήμερα στο Δήμο Καλαμάτας, βέβαιος ότι αυτή θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

 

ΝΙΚΑΣ ΓΙΑ ΜΠΕΖΟ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με αφορμή την αποχώρηση του Γιώργου Μπέζου από τη θέση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας προέβη στην εξής δήλωση:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον απελθόντα διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργο Μπέζο για τις μεγάλες υπηρεσίες που προσέφερε στο εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα, αλλά και στον μεσσηνιακό λαό γενικότερα.

Ο συνεχής εκσυγχρονισμός του Νοσοκομείου, τόσο σε τεχνικό, όσο και σε όλα τα επίπεδα, υπήρξε σπουδαία πράξη προσφοράς και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να συνεχίσει να κινείται και η νέα διοικητής, στην οποία εύχομαι κάθε επιτυχία στην αποστολή που αναλαμβάνει”.