Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 13:22

Κλιμάκιο τεχνικών της ΤΕΜΕΣ για τη μελέτη της Ψυχιατρικής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Κλιμάκιο στελεχών της εταιρείας ΤΕΜΕΣ Α.Ε., ιδιοκτησίας της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, μαζί με πολιτικούς μηχανικούς τεχνικών μελετητικών γραφείων, έκαναν αυτοψία χθες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, εν όψει της εκπόνησης μελέτης για την προσθήκη ορόφου 1.000 τ.μ. πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική.

 

Τα στελέχη, όπως σημειώνει η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος στη σχετική της ανακοίνωση, ενημέρωσαν ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου ηλεκτρολόγος μηχανικός Τάσος Βλαχοδημητρόπουλος και η πολιτικός μηχανικός Σοφία Κορακοβούνη.

 

Από την πλευρά του, ο διοικητής του ιδρύματος Γιώργος Μπέζος εξέφρασε ευχαριστίες στην οικογένεια του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου και πρόσθεσε -μεταξύ άλλων- ότι «κυρίαρχο μέλημα σε αυτή τη φάση είναι να καταφέρουμε να ωριμάσουμε το έργο στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Και πιστεύω ότι έχουμε ξεκινήσει καλά. Η έναρξη υποβολής προτάσεων για ένταξη στη νέα προγραμματική περίοδο πρέπει να μας βρει πανέτοιμους. Μέχρι τότε πρέπει να έχουμε κάνει τα αδύνατα δυνατά και το έργο της προσθήκης του ορόφου πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου να έχει ωριμάσει».