Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 11:57

Water Center: Mini Pools & Spa η νέα «πατέντα» για πολυτέλεια χωρίς υψηλό κόστος (φωτογραφίες)

Μια νέα ιδέα για πολυτέλεια χωρίς υψηλό κόστος εμπνεύστηκε και υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία η εταιρεία Water Center, κατασκευάζοντας πισίνες και σπα για κάθε χώρο.

Η κατασκευή των mini pools & spa ξεκίνησε μόλις πριν λίγες εβδομάδες στο κατάστημα Water Center, επί της νέας Εισόδου Καλαμάτας, και ήδη γίνονται εγκαταστάσεις στη Μεσσηνία και σε όλη την Ελλάδα.

Η ιδέα προέκυψε από την ανάγκη οικονομικών λύσεων σε δύσκολες εποχές, ώστε να μπορεί ο καθένας να απολαύσει την πολυτέλεια στο σπίτι του, οικονομικά. Και οι προτάσεις είναι πραγματικά εντυπωσιακές, με το κόστος αγοράς να ξεκινάει από 2.500 ευρώ για πισίνα και σπα, που δεν απαιτεί άδεια κατασκευής.

Η πρόταση των Mini Pools & Spa, της εταιρείας Water Center βρίσκει τη θέση της σε κήπους, αυλές, βεράντες, ταράτσες κι εσωτερικούς χώρους σε κατοικίες, ξενοδοχεία ακόμα και παραθαλάσσια καταστήματα, σε όλη τη χώρα. Ετσι, πλέον και οι μικροί χώροι μπορούν να αποκτήσουν πισίνα και σπα, ενώ στα σχέδια της εταιρείας είναι σύντομα να υπάρχουν και διαθέσιμα προς ενοικίαση.

Η μεγάλη ανταπόκριση που γνωρίζει αυτό το προϊόν έρχεται να επιβεβαιώσει ακόμα μια φορά την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η εταιρεία, η οποία ξεκίνησε το 1975 από τον Γιάννη Καρρόπουλο, και σήμερα συνεχίζει ο γιος Γιώργος, με στόχο να υπάρξει συνέχεια με τις επόμενες γενιές, πάντα με γνώση, όραμα και δημιουργικότητα.

Πάνω από 40 χρόνια λοιπόν η εταιρεία κατασκευάζει από μηδέν και συντηρεί πισίνες, προσφέροντας πλήρη γκάμα ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, για την πισίνα, το spa, το wellness, το χαμάμ , τη sauna… πρεσβεύοντας ένα τρόπο χαλάρωσης, απόλαυσης και χαράς για όσο το δυνατόν περισσότερους.

Σήμερα , ύστερα από 40 και πλέον χρόνια σταθερής και εγγυημένης πορείας, με σεβασμό προς τους πελάτες, η εταιρεία έχει να παρουσιάσει ένα σημαντικό έργο και μεγάλη γκάμα κατασκευών, σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελληνικών Επιχειρήσεων Πισίνας και Υδρομασάζ (Σ.Ε.Ε.Π.Υ.) ο οποίος ιδρύθηκε το 2010.


Γνωρίστε τις υπηρεσίες και τις δημιουργίες του Water Center Καλαμάτας:

Υπεύθυνος: Γιώργος Καρρόπουλος

Website: www.pisines-watercenter.gr/

Τηλέφωνο: 27210 63907

Κινητό: 693 690 0933

Ε-mail: watercenter1@gmail.com