Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 18:01

Δήμος Οιχαλίας: Τρεις νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Αδαμόπουλος

 

Τρεις νέες υποψηφιότητες στο Δήμο Οιχαλίας με τον συνδυασμό του “Αναγέννηση Ανω Μεσσηνίας”, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Αδαμόπουλος.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Αργυρόπουλο, Σωκράτη Λυμπερόπουλο και Γιώργο Τσουκάλη.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την “Αναγέννηση Ανω Μεσσηνίας”:

 

“Ο Παναγιώτης Αργυρόπουλος θα είναι υποψήφιος στη Δ.Ε. Ανδανίας.

Γεννήθηκε το 1989 στο Διαβολιτσι, γιος του Γιάννη Αργυροπούλου, συνταξιούχου Εφοριακού και της Ελένης Καλοβρυνά. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Τελείωσε το Γυμνασιο Διαβολιτσίου και το ΤΕΕ Καλαμάτας με ειδικότητα Ηλεκτρολογος εγκαταστάσεων. Εξασκεί το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Είναι εκλεγμένος Σύμβουλος στην Τ.Κ. Διαβολιτσίου από το 2019.

 

Ο Σωκράτης Λυμπερόπουλος πολιτεύεται για πρώτη φορά, θα είναι υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας της Δ.Ε. Οιχαλίας

Γεννήθηκε το 1997 στην Οιχαλία όπου και κατοικεί με τους γονείς του Γιώργο και Δήμητρα. Ο πατέρας του έχει διατελέσει Πρόεδρος της Κοινότητας Οιχαλίας.

Τελείωσε το Λύκειο Μελιγαλά και το ΑΤΕΙ Καβάλας με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.

Εργάζεται ως Μηχανικός στη μονάδα της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.

 

Ο Γιώργος Τσουκάλης θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό μας στη Δ.Ε. Ανδανίας

Γεννήθηκε το 1987 στην Κάτω Μέλπεια όπου και μεγάλωσε. Τελείωσε το Γυμνάσιο Διαβολιτσίου και το ΤΕΕ Καλαμάτας με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων. Έχει πάρει πτυχίο ΙΕΚ μαγειρικής τέχνης. Είναι παντρεμένος με τη Γιώτα Παναγιωταροπούλου και με τις δύο κόρες τους κατοικούν μόνιμα στην Πολίχνη. Εργάζεται πολλά χρόνια στο χώρο της εστίασης με προϋπηρεσία σε μαγαζιά της Πάτρας, της Πύλου αλλά και της περιοχής μας.  Είναι ενεργός στα κοινά, έχει πολιτευθεί πρώτη φορά το 2019 ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό της κ. Γεωργακοπούλου, ήταν ταμίας στον πολιτιστικό σύλλογο Κάτω Μέλπειας ενώ είναι μέλος στο χορευτικό τμήμα Διαβολιτσίου «Άγιος Παντελεήμων».

Τους καλωσορίζουμε στην Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία”.