Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 16:57

Τριφυλία: Ο Λεβεντάκης για τους στόχους της νέας χρονιάς

«Θα στοχεύσουμε και πάλι, κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας μας, που ξεκινά με τη νέα χρονιά, στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας» σημειώνει ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης στο μήνυμα του για την έλευση του νέου χρόνου.

Μεταξύ άλλων σημειώνει σε αυτό: « Υποδεχόμαστε το 2024 που, όλοι μας, ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι μια ευτυχισμένη νέα χρονιά.

Μια καινούργια χρονιά, που μακάρι να αφήσει το πιο ελπιδοφόρο και αισιόδοξο αποτύπωμά της, σε όλους τους τομείς και για όλους μας.

Και να έχει στις αποσκευές της υγεία, αγάπη, ειρήνη και αλληλεγγύη, για κάθε άνθρωπο σε όλο τον κόσμο.

Η μέρα τούτη, η γιορτινή, δεν είναι μονάχα μια αφορμή για απολογισμούς, σχέδια και υποσχέσεις αλλά, κυρίως, είναι μια υπενθύμιση του μεγάλου προνομίου και της ευλογίας, να μεγαλώνουμε, μαζί με τον χρόνο που κυλά και φεύγει, και να μπορούμε να απολαμβάνουμε τα απλά, αλλά ουσιαστικά, που δίνουν νόημα και αξία στη ζωή μας.

Ως Δημοτική Αρχή, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες και με γνώμονα το κοινό συμφέρον, θα στοχεύσουμε και πάλι, κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας μας, που ξεκινά με τη νέα χρονιά, στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.

Στο «αύριο» της Τριφυλίας μας, όπως το προσδοκούμε και το ονειρευόμαστε, για εμάς και τα παιδιά μας.

Μαζί με τη νέα χρονιά, είθε ο Θεός να φέρει στον καθένα από εμάς, όλα εκείνα που επιθυμεί, σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Πολλές ευχές, από καρδιάς, για μια καλή πρωτοχρονιά και μια ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά, γεμάτη όμορφες και ξεχωριστές στιγμές ζωής.

Πάμε να τις ζήσουμε»!

 

Κ.Μπ.