Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 08:12

Δήμος Τριφυλίας: Ορίσθηκαν οκτώ νέοι αντιδήμαρχοι

 

Ο επίσημος ορισμός των 8 αντιδημάρχων στο Δήμο Τριφυλίας έγινε χθες με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη και αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Η θητεία τους ορίστηκε για ένα χρόνο, μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2025, ενώ από τους 8 αντιδημάρχους οι 7 είναι έμμισθοι και ο ένας άμισθος (Σωτήρης Μπακούρος).

Αναλυτικά οι αντιδήμαρχοι είναι: Βλάχος Αντώνιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολιτικής Προστασίας και Πολεοδομίας (Υπηρεσία Δόμησης). Στριμπάκος Δημήτριος αντιδήμαρχος Διοικητικού και ΚΕΠ. Μπακούρος Σωτήριος αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Κουνάβης Πολυχρόνης αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας και Πρασίνου. Φρούσος Νικόλαος αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Φροντίδας και Αγωγής, Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Ισότητας των Φύλων και Δημόσιας Υγείας. Παναγοπούλου Μαρία αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού. Ανδρινοπούλου Δήμητρα αντιδήμαρχος Πολιτισμού. Αθανασόπουλος Βασίλειος αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.

Εντεταλμένος σύμβουλος στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Πρεβεζάνος Γεώργιος.

Όταν ο δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αντιδήμαρχος Βλάχος Αντώνιος και όταν και αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του δημάρχου θα ασκούνται από τον αντιδήμαρχο Μπακούρο Σωτήριο.

Κ.Μπ.