Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 20:21

Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης: Επιλογή εκπροσώπων σε ΦΟΔΣΑ και ΔΕΥΑΜ

 

Τους εκπροσώπους του δήμου στα Διοικητικά Συμβούλια του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου και του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Κοινοτήτων εξέλεξε την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης.

Έτσι στο Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, το οποίο αριθμεί συνολικά 49 μέλη, ο Δήμος Μεσσήνης θα έχει 2 εκπροσώπους, και συγκεκριμένα τους αντιδημάρχους Νίκο Ξενογιάννη και Δημήτρη Γαλιάτσο. Στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης, το οποίο αριθμεί συνολικά 16 μέλη (12 από το Δήμο Καλαμάτας, 3 από το Δήμο Μεσσήνης και έναν από το Δήμο Δυτικής Μάνης), θα έχει εκπροσώπους τους Τάσο Βλαχοδημητρόπουλο και Νίκο Πουλόπουλο από την πλειοψηφία και τον Κώστα Γεωργακόπουλο από τη μείζονα μειοψηφία.

 

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑΜ

Σε ό,τι αφορά τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Μεσσήνης, ως νέος πρόεδρος προτάθηκε από τη δημοτική αρχή ο Τάσος Βλαχοδημητρόπουλος, και ως τακτικά μέλη οι Νίκος Φύκιρης, Νίκος Ξενογιάννης και ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιχείρησης Νίκος Δουρούμης. Η μείζων μειοψηφία πρότεινε ως τακτικά μέλη τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Νίκο Χριστοφιλόπουλο και τον Κώστα Θεοδωρακόπουλο.

Ν.Κ.