Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 18:52

Ομάδες ελέγχου ακινήτων στο Δήμο Τριφυλίας

 

Ομάδες ελέγχου ακινήτων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Τριφυλίας για το έτος 2024 συγκροτήθηκαν με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη.

Πιο συγκεκριμένα, για τις Δημοτικές Ενότητες Κυπαρισσίας, Αετού, Αυλώνος και Τριπύλης, η ομάδα αποτελείται από τους υπαλλήλους: Αρβανίτη Δήμητρα ΤΕ22 μόνιμη υπάλληλο ως πρόεδρο με αναπληρώτρια την Κουτρουμπή Σωτηρία, κλάδος ΔΕ1 Διοικητικού. Πολυχρονόπουλο Χρήστο μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ24 Ηλεκτρολόγων, με αναπληρωτή τον Παγάνη Παναγιώτη του Σπυρίδωνα, μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Ηλεκτρολόγων. Μαντζούνη Αριστέα μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΤΕ3 Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών Έργων Υποδομής, με αναπληρώτρια την Τσακάλου Φωτεινή υπάλληλο ΙΔΑΧ του κλάδου ΔΕ Διοικητικών.

Για τη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών, η ομάδα αποτελείται από τους: Ράλλη Αναστασία μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού ως πρόεδρο της

επιτροπής, με αναπληρώτρια την Κορωναίου Παναγιώτα μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού. Παγάνη Παναγιώτη μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ24 Ηλεκτρολόγων, με αναπληρωτή τον Πολυχρονόπουλο Χρήστο μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ24 Ηλεκτρολόγων. Σαμόλη Μαργαρίτα μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Δομικών Έργων, με αναπληρώτρια την Γκόνη Ασπασία μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΤΕ5 Τοπογράφων- Μηχανικών.

Για τη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων, η ομάδα αποτελείται από τους: Τεριζάκη Διονυσία μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού ως πρόεδρο της επιτροπής, με αναπληρώτρια τη Νικητοπούλου Σταυρούλα μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού-Οικονομικού. Παγάνη Παναγιώτη μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ24 Ηλεκτρολόγων, με αναπληρωτή τον Πολυχρονόπουλο Χρήστο μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ24 Ηλεκτρολόγων. Σαμόλη Μαργαρίτα μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Δομικών Έργων, με αναπληρώτρια την Γκόνη Ασπασία του Χρήστου, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΤΕ5 Τοπογράφων Μηχανικών

Έργο και αρμοδιότητα της επιτροπής είναι: Έλεγχος των τετραγωνικών μέτρων στο σύνολο του ακινήτου (οικόπεδο και κτήριο) για τη σωστή ή μη δήλωση των τετραγωνικών μέτρων. Έλεγχος για τη χρησιμοποίηση ή μη του ακινήτου. Έλεγχος για την ηλεκτροδότηση ή μη του ακινήτου. Έλεγχος για τη διακοπή ή την επανασύνδεση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Έλεγχος των ακινήτων σε περίπτωση μεταβίβασης (μετά από αίτηση για χορήγηση βεβαιώσεως Τ.Α.Π.). Έλεγχος ακινήτων αν έχουν αποπερατωθεί ή είναι ημιτελή, σύμφωνα με τον Γ.Ο.Κ. Έλεγχος ακινήτων σε περίπτωση αμφιβολίας της υπηρεσίας ή του ιδιοκτήτη. Έλεγχος δηλώσεως νομίμως υφιστάμενων, τακτοποιημένων, καθώς και αυθαιρέτων κτισμάτων.

Κ.Μπ.