Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 10:53

Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας: Εκλογή εκπροσώπων σε ΠΕΔ και ΦΟΔΣΑ

Τους εκπροσώπους του δήμου στη γενική συνέλευση της ΠΕΔ και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, εκλέγει σήμερα στις 7 το βράδυ, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας.

Πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων, το Συμβούλιο θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Στην αποψινή συνεδρίαση, μεταξύ 28 συνολικά θεμάτων, το Δ.Σ. Καλαμάτας αναμένεται, ακόμα: Να
εγκρίνει την απονομή των βραβείων “Έπαινος Ν. Πολίτη”. Να ορίσει εκπροσώπους του δήμου στο Δίκτυο Πόλεων “Βιώσιμη Πόλη”, σε επιτροπές του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας, στην επιτροπή “περί εγκατάστασης εκδιδομένων προσώπων με αμοιβή”, καθώς και μέλη στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Να εγκρίνει πρακτικό της συνεδρίασης της ειδικής επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων εγγραφών - επανεγγραφών παιδιών στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Καλαμάτας. Να ψηφίσει το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης για το 2024, του δήμου και νομικών του προσώπων. Να εγκρίνει τη διευθέτηση κυκλοφορίας - σήμανσης εκτελούμενων εργασιών σε τμήματα του οδικού δικτύου του δήμου για την υλοποίηση του έργου βελτίωσης οδικής ασφάλειας. Να εγκρίνει αποφάσεις των Δ.Σ. του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, του “Διοκλή” και της “Φάρις”, για τους προϋπολογισμούς των νομικών αυτών προσώπων του 2024.