Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 17:25

Δήμος Καλαμάτας: Σκιώδεις αντιδημάρχους όρισε ο Τζαμουράνης

Σκιώδεις αντιδημάρχους με αρμοδιότητες στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης “Καλαμάτα Μετά”, όρισε ο επικεφαλής της Βασίλης Τζαμουράνης, ενώ ζήτησε τη συνδρομή και τη συμμετοχή υποψηφίων συμβούλων που δεν εξελέγησαν, κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας, το βράδυ της Κυριακής.

“Η δική σας συνδρομή και συμμετοχή είναι κρίσιμη. Είσαστε η δύναμή μας”, είπε ο Β. Τζαμουράνης και παρατήρησε: “Πλαισιώνοντας τους εκλεγμένους της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην Kοινότητα Καλαμάτας και στις κοινότητες των χωριών μπορούμε όλοι μαζί να αναδείξουμε ζητήματα, να υποδείξουμε εναλλακτικές λύσεις, να εντοπίσουμε παραλείψεις, να καταγγείλουμε ανεπάρκειες και ανεπίτρεπτες συμπεριφορές και καταστάσεις. Όχι μόνο για να κάνουμε αισθητή την παρουσία της παράταξής μας αλλά κυρίως, στο μέτρο που μας αναλογεί, να συμβάλλουμε στην βελτίωση της καθημερινότητάς μας και του τόπου”.

Οι σκιώδεις αντιδήμαρχοι είναι:
1) Γιώργος Σωφρονάς: Φάρις, πολιτιστικά ζητήματα (Πολυχρονόπουλος, Τσιγαρίδης, Φλεβάρη).
2) Κώστας Τσαπόγας: Καθαριότητα, ύδρευση, καθημερινότητα.
3) Βασίλης Κανάκης: ΔΕΥΑΚ, συντήρηση υποδομών, πράσινο, αδέσποτα, Πολεοδομία.
4) Δημήτρης Φαββατάς: Διοικητικά θέματα, Δημοτική Αστυνομία και θέματα πρώην Δήμου Θουρίας. 5) Σπύρος Χανδρινός: Αθλητικά, τουρισμός, δημοτική περιουσία, στρατηγικός σχεδιασμός δήμου, Κλιματικά ουδέτερη πόλη κλπ.
6) Ευγενία Κούβελα: Οικονομικά θέματα, Λιμενικό Ταμείο.
7) Θανάσης Τσιγαρίδης: Θέματα παιδείας, ΚΔΑΠ, πρόνοια και κοινωνική μέριμνα, θέματα πρώην Δήμου Αρφαρών.
8) Γιάννης Χριστόπουλος: ΚΑΚ, Διοκλής, αθλητισμός και θέματα πρώην Δήμου Αριος.

Γ.Σ.