Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 20:37

Διαγωνισμός για ράμπες ΑμεΑ σε σχολεία της Τριφυλίας

Τον καθορισμό των όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες» αποφάσισε ομόφωνα η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Το έργο είναι εκτιμώμενης αξίας 143.983,18 ευρώ με ΦΠΑ και έχει ως στόχο τη διασφάλιση προσβάσιμης εισόδου από τους κοινόχρηστους χώρους στα κτήρια και την απρόσκοπτη οριζόντια και κατακόρυφη κυκλοφορία στο μεγαλύτερο δυνατό μέρος των κτηρίων με την κατασκευή κεκλιμένων επιπέδων (ραμπών) προσαρμοσμένων στις ανάγκες της κάθε σχολικής μονάδας. Επίσης τη δημιουργία νέου ή την ανακατασκευή υπάρχοντος προσβάσιμου χώρου υγιεινής με κοινή χρήση ανδρών/γυναικών, που θα διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για ΑμεΑ.
Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίστηκε στις 27 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 23.59. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 29 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή στις 10 το πρωί.
Επίσης ομόφωνα έγινε ο καθορισμός των όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τις υπηρεσίες με τίτλο «Εργασίες αντιπυρικής - αντιπλημμυρικής προστασίας και καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων -παραλιών και αυτοφυούς βλάστησης». Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι ο Δήμος Τριφυλίας, με πίστωση 190.852,43 ευρώ από Πολιτική Προστασία, σχετική πίστωση του τακτικού προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2023 και έκτακτα ανειδίκευτα (ίδιοι πόροι) με ποσό 80.000 ευρώ. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 16/4/2024 και ώρα 15:00. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ).

Κ.Μπ.