Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 16:45

Καλαμάτα: Συμπληρωματική διευθέτηση κυκλοφορίας στην οδό Αγάθωνος

Συμπληρωματική διευθέτηση κυκλοφορίας από τις 8.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, κάθε ημέρας, στην οδό Αγάθωνος (κοντά στην Αρτέμιδος, βόρεια του ΚΤΕΛ προς το 7ο Γυμνάσιο - Πειραματικό Καλαμάτας), για να υλοποιηθεί το έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης β’ φάση, με εργολαβία της ΔΕΥΑΚ, ενέκρινε χθες η Δημοτική Επιτροπή.

Σύμφωνα με την εισήγηση που υπερψηφίστηκε, η εργοταξιακή οργάνωση και η εκτέλεση των εργασιών θα πραγματοποιηθούν με απαγόρευση στάθμευσης και διακοπή της κυκλοφορίας στο περιορισμένου εύρους ανατολικό τμήμα της οδού Αγάθωνος (κοντά στην οδό Αρτέμιδος) κατά τις ώρες των εργασιών. Το χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση των εργασιών για το σύνολο των τμημάτων της οδού Αγάθωνος εκτιμάται σε 15 εργάσιμες ημέρες.

Προτείνονται εναλλακτικές διαδρομές για την πρόσβαση από την οδό Αρτέμιδος προς το 7ο Γυμνάσιο μέσω των οδών Μιχάλου - Αγίων Αναργύρων και Λεΐκων - Βαγγέλη Δράκου - Φώτη Κόντογλου. Για την πρόσβαση από το 7ο Γυμνάσιο προς την οδό Αρτέμιδος προτείνονται εναλλακτικές διαδρομές μέσω των οδών Αγίων Αναργύρων - Κουτήφαρη / Λεΐκων και Φώτη Κόντογλου - Βαγγέλη Δράκου - Λεΐκων.