Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 17:22

Χαιρετισμός Βασιλόπουλου στην “Πελοπόννησος EXPO”

“Η Πελοπόννησος EXPO συνεχίζει δυναμικά την πορεία της. Προχωρούμε μπροστά, Μεσσήνιοι, Αρκάδες, Κορίνθιοι, Λάκωνες, Αργολιδείς, και όλοι μαζί, συμπεριλαμβανομένων Αχαιών και Ηλείων, ως Πελοποννήσιοι, δημιουργώντας προοπτικές και καλλιεργώντας ένα καινοτόμο, έξυπνο και φιλικό περιβάλλον που θα μας οδηγήσει με ασφάλεια σε καλύτερες ημέρες”.

Αυτά παρατήρησε ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Θανάσης Βασιλόπουλος σε χαιρετισμό του, κατά τα εγκαίνια της έκθεσης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης (στο κτήριο ΓΕΑ ΑΕ), το βράδυ της Τετάρτης.
Στον χαιρετισμό του στην έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου, ο Θαν. Βασιλόπουλος ανέφερε ακόμα: “Με έμφαση στην καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια η Πελοπόννησος EXPO προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους εμάς τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και του Δημοσίου, σε παραγωγικούς φορείς, σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας, να προβάλλουμε προϊόντα και να αναδείξουμε τον πλούτο της Πελοποννήσου, καθώς και όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που ο ευλογημένος τόπος μας διαθέτει. Σε αυτή την κατεύθυνση, είναι προφανές ότι η όποια ανάπτυξη επιδιώκουμε ως δήμοι, δεν μπορεί να αφήνει αμέτοχη την επιχειρηματική κοινότητα και επομένως η συνεργασία οφείλει να είναι διαρκής”.