Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 08:16

Τζαμουράνης για Κουτίβα: "Δεν πείθει ότι πρόκειται για ατυχές περιστατικό"

“Δεν πείθει ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό”, αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης “Καλαμάτα_Μετά” Βασίλης Τζαμουράνης, όσον αφορά τη συγνώμη του αντιδημάρχου Ηλία Κουτίβα για το πρόσφατο περιστατικό με τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Αναλυτικά ο κ. Τζαμουράνης αναφέρει: “Η μέσω του facebook συγνώμη του κ. Αντιδημάρχου για την απρόκλητη από μέρους του συμπεριφορά, όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος, εναντίον προϊσταμένου της Υπηρεσίας Καθαριότητας, δεν πείθει ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό. Η συγνώμη αυτή ήρθε μια ολόκληρη εβδομάδα μετά την πράξη του και μετά την ανακοίνωσή μας με την οποία καλέσαμε τον κ. Δήμαρχο να απαντήσει για το τι συνέβη και να αποπέμψει τον κ. Αντιδήμαρχο.

Η συγνώμη αυτή ήρθε αφού πρώτα ο κ. Δήμαρχος και εν συνεχεία ο κ. Αντιδήμαρχος μας κατηγόρησαν και συνεχίζουν να μας κατηγορούν για “τοξικότητα”!

Μερικές φορές το θράσος δεν έχει όρια. Εκείνοι που ζητούν συγνώμη και παραδέχονται “απρόκλητες” συμπεριφορές κατά εργαζομένων κατηγορούν τους αντιπάλους τους για “τοξικότητα”. Πολλές φορές λέει ο λαός ότι από όταν ανακαλύφθηκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να αφήσει στην άκρη την αλαζονεία και την έπαρση και να σέβεται πρτωτίστως τους εργαζομένους καθώς και τους πολιτικούς της αντιπάλους. 

Υ.Γ. Μέσα από τα γεγονότα στην Υπηρεσία Καθαριότητας αναδεικνύεται αυτό που πολλές φορές έχουμε υπογραμμίσει, ότι τα προβλήματα με την καθαριότητα της πόλης και τη λειτουργία της Υπηρεσίας διογκώνονται. Ας προσπαθήσει η δημοτική αρχή να τα επιλύσει σε συνεργασία με τους εργαζόμενους και με ειλικρινή σεβασμό".