Πέμπτη, 07 Μαϊος 2015 18:13

367.000 ευρώ οφειλόμενα ενοίκια για το Τουριστικό Περίπτερο Κυπαρισσίας

Σε 367.000 ευρώ ανέρχονται τα οφειλόμενα ενοίκια για το Τουριστικό Περίπτερο Κυπαρισσίας στο Δήμο Τριφυλίας, όπως αναφέρθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Τα μέλη της επιτροπής στην τροποποίηση του προϋπολογισμού ενέκριναν δαπάνη προκειμένου να πληρωθεί δικαστικός επιμελητής για να γίνει εξώδικη καταγγελία-όχληση, ώστε να παραδοθεί το οίκημα, καθώς παρήλθε η 12ετία ενοικίασης του περιπτέρου.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής σημείωσε ότι τα οφειλόμενα ανέρχονται συγκεκριμένα σε 117.000 ευρώ με την πρώτη επωνυμία που είχε η επιχείρηση που ενοικίαζε το περίπτερο, και σε 250.000 ευρώ με την δεύτερη επωνυμία.

Την ανησυχία και τον προβληματισμό του εξέφρασε από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο Σαράντος Κουκούμης, μήπως από τη στιγμή που επέτρεψαν την αλλαγή της επωνυμίας υπάρξει ο ισχυρισμός ότι δεν έχει παρέλθει η 12ετία. Πάνω σε αυτό, η κ. Πανουσιοπούλου ήταν κατηγορηματική, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ ανέφερε πως σε επικοινωνία που είχαν με τον ενοικιαστή έχουν κανονίσει σε 10 μέρες να έχουν συνάντηση για να συζητήσουν το όλο ζήτημα και να βρεθεί μια λύση.

Κ.Μπ.