Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 11:15

Νέα σύσκεψη για το επισιτιστικό πρόγραμμα στη Μεσσηνία

Με τη συμμετοχή φορέων της Μεσσηνίας επαναλήφθηκε χθες στο Διοικητήριο, στην Καλαμάτα, σύσκεψη για την υλοποίηση στο νομό μας του επισιτιστικού προγράμματος για απόρους, στο πλαίσιο της διαβούλευσης που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη από την Περιφερειακή Ενότητα.

 

Οπως γνωστοποίησε δε η Π.Ε. Μεσσηνίας με τη σχετική της ανακοίνωση, όσοι φορείς θέλουν να συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εγγράφως, μέχρι τις 10 το πρωί της Τρίτης 27 Ιανουαρίου, στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη στο Διοικητήριο (γραφείο 418, 4ος όροφος, τηλ. 27210 93333, fax 27210 81909, e-mail: antiperiferiarxis.messinias@gmail.com).

Στη χθεσινή σύσκεψη μετείχαν οι εθελόντριες Κατερίνα Τσατά και Κωνσταντίνα Δαμηλάτη από το παράρτημα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Καίτη Κεράνη πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν. Μεσσηνίας «Η Υπομονή», ο Κώστας Σαραβελάκης πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας, και ο Βασίλης Παπαδάκος πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Μεσσηνίας.

 

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τους δήμους της Μεσσηνίας και τις Μητροπόλεις Μεσσηνίας, Τριφυλίας - Ολυμπίας και Μάνης.