Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 23:18

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για τις αποχωρήσεις μελών: "Παραμένουμε ενεργοί και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με οδηγό την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα"

"Σε πείσμα όσων απεργάζονται τη διάλυση της παράταξης και τον αριστερό και προοδευτικό κόσμο διχασμένο, η Νομαρχιακή Επιτροπή και τα στελέχη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, παραμένουμε ενεργοί και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με οδηγό την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα" αναφέρει στην πρώτη δημόσια αντίδρασή της μετά την σημερινή αποχώρηση μελών η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, σεβόμενη τις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής προέδρου αλλά και το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου που ανέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αξιωματική αντιπολίτευση, παραμένουμε σταθερά ενεργοί στον αγώνα της υπεράσπισης της κοινωνίας με σχέδιο, υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα απέναντι στην πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη και αντιλαϊκή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Σταθερός προσανατολισμός μας η κοινωνία που αντιμετωπίζει κύματα αντιλαϊκών επιθέσεων. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε λύσεις στα ουσιαστικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας όπως η διαρκώς αυξανόμενη ακρίβεια, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που στοχοποιεί τους ελεύθερους επαγγελματίες, η διάλυση του συστήματος της δημόσιας υγείας, η αποσάθρωση του αγροτικού τομέα.

Σε πείσμα όσων απεργάζονται τη διάλυση της παράταξης και τον αριστερό και προοδευτικό κόσμο διχασμένο, η Νομαρχιακή Επιτροπή και τα στελέχη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, παραμένουμε ενεργοί και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με οδηγό την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί, δίπλα και μέσα στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας".