Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 20:39

Διήμερο αφιέρωμα στη Φρίντα Λιάππα

Γράφτηκε από την
Διήμερο αφιέρωμα στη Φρίντα Λιάππα

Διήμερο αφιέρωμα στη Φρίντα Λιάππα διοργανώνουν σε λίγες μέρες ο Σύλλογος των Απανταχού Νησιωτών "Πάμισος" και ο Θεατρικός Ομιλος Λυκείου Μεσσήνης στο προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης, Σταδίου 45, (είσοδος από οδό Τσικλητήρα). 

Το διήμερο περιλαμβάνει: το Σάββατο 6 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. την παρουσίαση του βιβλίου που εξέδωσε ο "Πάμισος" για τη Φρίντα Λιάππα και την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 9 μ.μ. την προβολή της ταινίας της Φρίντας Λιάππα «Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί».

Στην παρουσίαση του βιβλίου θα μιλήσουν οι: Ηλίας Μπιτσάνης δημοσιογράφος, συγγραφέας με θέμα "Ανακαλύπτοντας τη Φρίντα", η Μαρία Νικολακοπούλου σκηνοθέτης για "Το πουκάμισο το θαλασσί" και ο Αρις Αλεβίζος δικηγόρος, συγγραφέας για το θέμα "Το βιβλίο για την Φρίντα". Ο Θεατρικός Ομιλος Λυκείου Μεσσήνης θα διαβάσει ποιήματα. Συντελεστές είναι οι: Νίκος Φουσιάνης, φιλόλογος (επιμέλεια) και μετέχουν οι μαθήτριες: Μαρία Γεωργιοπούλου, Μαρία Τσιλίκα, Λευτέρης Παναγιωτόπουλος (φοιτητής). Τραγουδούν οι μαθήτριες: Μαριάντζελα Αποστολοπούλου, Σταυρούλα Καλέκα. Συμμετέχει: Λευτέρης Παναγιωτόπουλος (τραγούδι και κιθάρα)

Φιλική συμμετοχή θα έχουν οι: Γιάννης Θωμόπουλος, Ολγα Αλεξανδροπούλου, Βαγγέλης Δούβαλης, Χρυσαυγή Καφοπούλου. 

 

 


NEWSLETTER