Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 07:52

Νέο τραγούδι για τον Καλαματιανό Παναγιώτη Μπουραντώνη (βίντεο)

 

Το νέο του τραγούδι “Ασ’ το” κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό ο Καλαματιανός τραγουδιστής Παναγιώτης Μπουραντώνης, που τα τελευταία χρόνια σημειώνει μια διαρκώς ανοδική πορεία στο χώρο της διασκέδασης.

Ο ίδιος παραμένει απλός, έχοντας ως στόχο να φτάσει – μια μέρα – τους καλλιτέχνες που θαυμάζει. Αυτό σκοπεύει να το πετύχει μόνο... με επιμονή και σκληρή δουλειά.

- Πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το τραγούδι και ποιον λαϊκό τραγουδιστή θα χαρακτήριζες ως πρότυπό σου;

“Η μουσική ήταν πάντα κάτι που μου κέντριζε το ενδιαφέρον από την παιδική μου ηλικία. Αρχισα να έχω τα πρώτα ερεθίσματα, σε πρώτη φάση μαθαίνοντας μουσικά όργανα, για να αποκτήσω μουσική παιδεία. Υστερα ανακάλυψα και την αγάπη μου για το τραγούδι. Τώρα ως πρότυπο δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο καλλιτέχνη, θαυμάζω πάρα πολλούς καλλιτέχνες, αφού ο καθένας δίνει κάτι διαφορετικό με το δικό του τρόπο! Σε προσωπικό επίπεδο βέβαια ένας καλλιτέχνης, που από παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου να τον ξεχωρίζω για την χροιά του και να τον θαυμάζω για τις φωνητικές του ικανότητες, είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης”.

- Πώς θα περιέγραφες την εμπειρία σου στο “The Voice of Greece” και τι κέρδισες από τη συμμετοχή σου σε αυτό;

“Η συμμετοχή μου στο παιχνίδι ήταν μια όμορφη εμπειρία. Κρατάω και τις όμορφες και τις άσχημες αναμνήσεις, γιατί όλα έχουν κάτι να σε διδάξουν. Γενικά, σε ένα μικρό βαθμό θεωρώ πως με βοήθησε στο να ακούσουν περισσότερα άτομα τη δουλειά μου και αυτό που κάνω”!

- Πρόσφατα, συνεργάστηκες με την “Panik Records”, μια μεγάλη δισκογραφική εταιρία. Πώς νιώθεις με τη συνεργασία αυτή;

“Σίγουρα πάρα πολύ όμορφα! Χαίρομαι που βρίσκομαι δίπλα σε ικανούς ανθρώπους, ανθρώπους που εκτιμώ για τη δουλειά τους και την προσφορά τους στο χώρο. Χαίρομαι που με εμπιστεύτηκαν και είμαι πλέον στο δυναμικό της”.

- Είσαι αρκετά νέος κι όμως έχεις ήδη επαγγελματικές επιτυχίες. Σε τι πιστεύεις ότι οφείλεται η επιτυχία σου και τι περιλαμβάνουν τα μελλοντικά σου σχέδια;

“Θεωρώ πως έχω προσπαθήσει πάρα πολύ για ό,τι έχω καταφέρει. Προσπαθώ να δουλεύω και να βελτιώνομαι κάθε μέρα και προσωπικά δεν θεωρώ ότι έχω κάνει ακόμα μεγάλη επιτυχία - σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια. Πιστεύω όμως ότι σιγά σιγά και βήμα - βήμα χτίζω κάτι καλό”...

Γ. Σαρ.