Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 20:42

Καλαμάτα: Ξεκίνησε να λειτουργεί ο Σταθμός του Αϊ Βασίλη στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων (βίντεο-φωτογραφίες)

 

Σε «Σταθμό Χριστουγέννων» μετατράπηκε από σήμερα το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων (χώρος πατινάζ), με τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά, τους ξυλοπόδαρους και κυρίως τα παιδιά να γίνονται πλέον πρωταγωνιστές στο εορταστικό κλίμα της πόλης.

Οι πόρτες του Σταθμού άνοιξαν επίσημα το απόγευμα από το Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο.

«Με το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, με μαγικό τρόπο, τα παιδιά  θα στείλουν το γράμμα τους, ή θα το παραδώσουν τα ίδια, στον Άη Βασίλη. Οι ξυλοπόδαροι από ψηλά θα μοιράζουν γέλιο και χαρά. Παραμύθια, τσουβαλοδρομίες, μουσική από την Φιλαρμονική, κούκλες και σαπουνόφουσκες και πολλά άλλα θα κάνουν τον Σταθμό πηγή παιδικής ευτυχίας. Στο Δέντρο των Ευχών θα καταθέσουν τις επιθυμίες τους, θα παίξουν, θα γελάσουν, θα διασκεδάσουν μέσα στη μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Χριστουγεννιάτικου Σταθμού από σήμερα μέχρι την επομένη της Πρωτοχρονιάς, 2 Ιανουαρίου» υπογραμμίζει το κάλεσμα του Δήμου

. Κατά την είσοδο όλων στον Χριστουγεννιάτικο Σταθμό, θα πρέπει να τηρούνται τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

- Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 12 μ. – 2 μ.μ. Ο Αϊ-Βασίλης μας υποδέχεται. Δέντρο ευχών και κάλαντα Χριστουγέννων. 12 μ. – 1.30 μ.μ. Οι Κούκλες και οι Σαπουνόφουσκες. 1.30 μ.μ. – 2 μ.μ.  Τσουβαλοδρομίες. 5 μ.μ. – 6 μ.μ. Παραμύθια Χριστουγέννων. 6 μ.μ. – 7 μ.μ. Ευχές.

-Σάββατο 25 Δεκεμβρίου: 3 μ.μ. – 6 μ.μ. Ο Αϊ-Βασίλης μας υποδέχεται. δέντρο ευχών. 4.30 μ.μ. – 6 μ.μ. Ευχές.

-Κυριακή 26 Δεκεμβρίου: 12 μ. – 2 μ.μ. Φεστιβάλ των Αισιόδοξων Ιδεών. 4 μ.μ. – 5 μ.μ. το Σεντούκι με τις Παροιμίες.

-Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου: 5 μ.μ. – 7 μ.μ. Ο Αϊ-Βασίλης μας υποδέχεται. Δέντρο ευχών και Παραμύθια Χριστουγέννων.