Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 08:12

Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στο λιμάνι Καλαμάτας (βίντεο)

 

Φεστιβάλ με συζήτηση για την εργασία και συναυλίες, με σύνθημα “Διαλέγουμε ζωή, όχι επιβίωση” οργανώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας σήμερα Σάββατο, στο λιμάνι της Καλαμάτας, στο παρκάκι κάτω από το “Πανελλήνιο”, από τις 6 το απόγευμα.

Το πρώτο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, προβλέπει: Στις 6, αρχή του φεστιβάλ με μουσική, πολιτικές και πολιτιστικές εκθέσεις.

Στις 7.30, εκδήλωση-συζήτηση “Δουλειά: Τον τόνο τον βάζουμε εμείς!”, με ομιλητές: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τομεάρχισσα Εργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Κωνσταντίνος Βλαχάκης, γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.  Άγης Ρήγας, επιτροπή εργασιακών της νεολαίας. Θα παρέμβει και ο βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης

Στις 9 το βράδυ, συναυλία “Μικρό αφιέρωμα σε μεγάλα τραγούδια” με τον Βαγγέλη Δούβαλη (φωνή) και την Χριστίνα Πουπάλου (πιάνο και φωνή). Στις 10.30, συναυλία με τα “Υπόγεια Ρεύματα”.

Στο χώρο θα υπάρχουν μπαρ, σουβλάκια, σημεία πολιτικών και πολιτιστικών οργανώσεων και πολύ κέφι και αγωνιστική αισιοδοξία για το μέλλον.

Σε ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας αναφέρει ότι “οι επιθέσεις που δεχτήκαμε με αφορμή την προώθηση της δράσης μας, όχι απλά έπεσαν στο κενό, αλλά γιγάντωσαν και ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας. Έτσι λοιπόν είμαστε πολύ χαρούμενοι/ες που μία μόλις μέρα μετά την αποχώρηση Μητσοτάκη από την πόλη μας, εμείς δηλώνουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως η πολιτική και πολιτιστική ανατροπή που έχουμε ανάγκη ως κοινωνία ξεκινάει από την εργαζόμενη νεολαία μας”.