Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 08:10

Οι Μπλε σήμερα στην Καλαμάτα - Ερχονται Στρατής, Ευρυδίκη, Ρίζου και Πορτοκάλογλου (βίντεο)

Συναυλία στην προκυμαία της Καλαμάτας θα δώσει σήμερα στις 9 μ.μ. το συγκρότημα “ΜΠΛΕ”, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις.

Πρόκειται για ένα συγκρότημα που εδώ και 25 χρόνια πειραματίζεται, δημιουργεί και τολμά διαφορετικές ιδέες και συνεργασίες, διατηρώντας μία συνολική αισθητική ήχου και εικόνας, με την frontwoman Τζώρτζια, να συνεπαίρνει το κοινό με τη φωνή, την ερμηνεία της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία σε κάθε συναυλία. Mε επτά albums και ένα διπλό best off στο ενεργητικό τους, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά” και άλλες επιτυχίες θα ερμηνευτούν live σε μια από τις πιο σημαντικές συναυλίες του φετινού καλοκαιριού στην Καλαμάτα.

 

Ερχονται Στρατής, Ευρυδίκη, Ρίζου και Πορτοκάλογλου 

Παράλληλα, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες, ο πρόεδρος της Κ.Ε. Φάρις, Παντελής Δρούγας έκανε γνωστό πως το πρόγραμμα του υπόλοιπου καλοκαιριού θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στις 31 Ιουλίου συναυλία με το Μύρωνα Στρατή και την Ευρυδίκη εκ νέου στην προκυμαία της Καλαμάτας, στις 9 Αυγούστου συναυλία με τη Μαρίζα Ρίζου στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού, ενώ με αφορμή τη Λευκή Νύχτα στις 27 Αυγούστου, θα εμφανιστεί ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην Κεντρική Πλατεία.