Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 21:55

Καλαμάτα: Αντίστροφη μέτρηση για το Φεστιβάλ "Αρτος - Οίνος - Έλαιον"

 

Σε Φεστιβάλ Αγροδιατροφικών Προϊόντων και Γαστρονομίας μετεξελίσσεται ο επιτυχημένος θεσμός του Δήμου Καλαμάτας “Αρτος - Οίνος - Ελαιον”, που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια και θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Πάρκο Σιδηροδρόμων, 24 με 27 Αυγούστου.

Οπως ανακοινώθηκε, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι:

Πέμπτη 24 Αυγούστου

20.00 Μουσικό πρόγραμμα από Kalamata Piano Trio. Πιάνο: Αμαλία Σαγώνα, Βιολί: Μιχάλης Κουντούρης, Βιολοντσέλο: Διονύσης Κοτταρίδης, Τραγούδι: Μαρία Μάρκοβα (στον χώρο της λίμνης). 21.00 Παράσταση “Ο Καραγκιόζης αρτοποιός” από το Θίασο Σκιών Δημητρακόπουλου  (στον χώρο του πατινάζ).

Παρασκευή 25 Αυγούστου

20.00  Εγκαίνια (στον χώρο της λίμνης). 21.30  Συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, “Ένα τραγούδι για το καλοκαίρι”.  Τραγούδι: Ερωφίλη Παναγιωταρέα, Δημήτρης Χαρλέπας (στον χώρο του πατινάζ)

Σάββατο 26 Αυγούστου

21.30  “Μαγειρεύοντας ξεχασμένες παραδοσιακές συνταγές”, με τη συμμετοχή σεφ από τους Συλλόγους Εστίασης Μεσσηνίας και Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας (στον χώρο του πατινάζ).

Κυριακή 27 Αυγούστου

21.30  “Η ελιά στη γαστρονομία της Πελοποννήσου”, παρουσιάσεις με τη συμμετοχή σεφ από τους Συλλόγους Εστίασης Μεσσηνίας» και Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας (στον χώρο του πατινάζ).

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να απευθύνονται στην “Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Ο.Ε.”, η οποία έχει αναλάβει την οργανωτική υποστήριξη του φεστιβάλ, στο τηλ. 27210 62151 και στο email: info@anelixi.net

(Φωτογραφία αρχείου)