Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 15:51

Σημαντικές εκδηλώσεις στην “Πελοπόννησος EXPO”

Τρίτη ημέρα σήμερα για την έκθεση “Πελοπόννησος EXPO” που διοργανώνεται έως και την Κυριακή στο κτήριο ΓΕΑ στην Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης.

Παράλληλα με το αμιγώς εκθεσιακό σκέλος της διαθέτει ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα εκδηλώσεων με επίκεντρο τον πολιτισμό, την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, τη γαστρονομία, την τεχνολογία και την καινοτομία.

Αύριο Σάββατο στις 6 μ.μ. στον χώρο της έκθεσης διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα “Η πελατοκεντρικότητα ως παράγοντας αύξησης των πωλήσεων στις ΜΜΕ” με παρουσιαστή τον Σπύρο Κούρκουλο, σύμβουλο επιχειρήσεων με δραστηριότητα σε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και έδρα σε Ελλάδα και Αγγλία.

Η θεματολογία της εκδήλωσης έχει ως εξής:

1) Η σημασία της πελατοκεντρικότητας για την επιβίωση της ΜΜΕ λιανεμπορικής
επιχείρησης
2) Οι 4 πυλώνες της πελατοκεντρικότητας
3) Η αξία του πελάτη στις ΜΜΕ λιανεμπορικές επιχειρήσεις
4) Διαχείριση πελατών για κερδοφόρα λειτουργία
5) Η πελατοκεντρική αλυσίδα αξίας για τις λιανεμπορικές επιχειρήσεις που θέλουν να
παραμείνουν κερδοφόρες
6) Εργαλεία για βελτίωση της πελατοκεντρικόητητας και την αύξηση της ροής πελατών
Την ίδια ημέρα στις 7 μ.μ. στον χώρο της γαστρονομίας ο Δήμος Τριφυλίας μαγειρεύει για το κοινό. Ο σεφ Παναγιώτης Αντωνόπουλος θα ετοιμάσει παραδοσιακή γλυκοπατάτα και καγιανά.
Μία ώρα αργότερα στον κεντρικό χώρο της έκθεσης διοργανώνεται μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο: “Το Ράβδισμα της Ελιάς» από τον Δήμο Τριφυλίας. Παρουσιάζει το συγκρότημα Κώστας & Γεώργιος Τζανέτος και τους συνοδεύει ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας . Σήμερα Παρασκευή η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 4 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.