Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 07:54

Ερχεται τον Αυγουστο το 4ο Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου

 

Από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί φέτος το Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου.

Τo “4th Peloponnese Beer Festival only craft” θα λάβει χώρα στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλ. Αγωγής) στην Καλαμάτα, συνδυάζοντας φρέσκια χειροποίητη μπύρα, απολαυστικό street food και θάλασσα.

Τo Peloponnese Beer Festival είναι μοναδικό στην Ελλάδα και έχει ως σκοπό να προβάλλει τους Έλληνες παραγωγούς μπύρας. Συμμετέχουν σε αυτό αποκλειστικά Ελληνικές Ζυθοποιίες με περισσότερες από 250 ετικέτες χειροποίητης μπύρας. «Οι επισκέπτες μας θα δοκιμάσουν εξαίσιες Ελληνικές craft μπύρες με διάφορα αρώματα και γεύσεις. Lager, Stout, Pale Ale, IPA, Porter, Pilsner, όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας, θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε στο φεστιβάλ. Ακόμα, θα βρείτε street food (και με vegan επιλογές), live music κάθε μέρα και θετική ενέργεια» αναφέρει το σχετικό κάλεσμα. To Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, της Φάρις, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και του Συνδέσμου Μικρών Ανεξάρτητων Ζυθοποιών Ελλάδας, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

-Την Παρασκευή 2 Αυγούστου το Φεστιβάλ ανοίγει με τη μουσική μπάντα “Koza Mostra”, το πιο σημαντικό και αντιπροσωπευτικό ethnic-rock συγκρότημα. Βασικό χαρακτηριστικό των συναυλιών τους αποτελεί η ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής κάτι που ξεσηκώνει μέχρι και τα πιο “δύσκολα” κοινά, δημιουργώντας ένα πάρτυ σε κάθε τους εμφάνιση. Open Act οι Καλαματιανοί “Cover Bus”.

-Το Σάββατο 3 Αυγούστου τη σκυτάλη του μουσικού προγράμματος θα πάρει η Πέννυ Μπαλτατζή.Το κορίτσι με την βελούδινη φωνή που άνοιξε τους δρόμους του swing στην Αθήνα κ σε όλη τη χώρα, μέσα από ένα εξωτικό χαρμάνι ήχων, ρυθμών και χρωμάτων, θα βρεθεί στο 4th Peloponnese Beer Festival. Η Πέννυ κατέχει εδώ και χρόνια το «μυστικό» για να μας ταξιδέψει σε μια live μουσική εμπειρία υψηλής αισθητικής, που θα μας κάνει να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε και να ονειρευτούμε ξανά. Open Act οι Καλαματιανοί “Fer Forge”.

-Την Κυριακή 4 Αυγούστου το φεστιβάλ ολοκληρώνεται με τους “Locomondo”. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα. Το όνομα μεταφρασμένο θα πει "τρελός κόσμος" (loco= τρελός στα ισπανικά, mondo= κόσμος στα ιταλικά). Η μουσική τους είναι μία μίξη από Reggae, Ska και Latin ρυθμούς που συνδυάζονται κυρίως με ελληνικό στίχο και συχνά με στοιχεία από την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Open Act οι Καλαματιανοί “Λυμένοι Ζυγοί”.

Οι πόρτες και τις τρεις μέρες θα ανοίξουν στις 7 μ.μ. Η είσοδος για το κοινό έχει οριστεί στα 8 ευρώ και για άτομα ΑμεΑ θα είναι ελεύθερη. Προπώληση γίνεται στο more.com.