Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 07:59

Οι "String Demons" στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Οι "String Demons" στην Καλαμάτα

Οι "String Demons" έρχονται την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας καλεσμένοι από το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής Καλαμάτας».

Είναι η πρώτη τους φορά στην πόλη και αναμέναται να ...  παρασύρουν το κοινό στο δικό τους «συμφωνικό πανηγύρι». Οι ‘’String Demons’’ έχουν ξεκινήσει από την Αθήνα την περιπέτεια τους στον κόσμο και στέκονται ήδη πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους τους.

Τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη με τα 2 κλασικά τους όργανα προκαλούν σε κάθε τους παράσταση μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία. Από το παραδοσιακό στο κλασικό, από το χέβι μέταλ στο λαϊκό, από τους εκκλησιαστικούς ύμνους στο ρεμπέτικο, στο ροκ ... και όπου φτάνει η μουσική με θετική ενέργεια, ρυθμό, κρουστά, τύμπανα και έγχορδα.

Το «δαιμόνιο» πρόγραμμά τους θα το συμπληρώσουν με κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει σύντομα ταυτόχρονα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ηδη κυκλοφορεί ένα mini album, προάγγελος του επερχόμενου, με τίτλο το όνομά τους. Αν και έχουν ξεκινήσει ως γκρουπ μόλις το 2014, έχουν ήδη κάνει πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις το Σεπτέμβριο στο Κάστρο Πρέβεζας και τον Οκτώβριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τις «100 Κιθάρες».

Η προπώληση θα γίνεται έως και το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο χώρο του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας και η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ.


NEWSLETTER