Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 14:14

Ο Σπ. Αδαμόπουλος για την επιστολή στους δημοτικούς συμβούλους

Με έκπληξή μου διάβασα στο φύλλο της εφημερίδας "Ελευθερία" της 27/7/16 και στη σελίδα 7, χωρίς προηγουμένως να έχει προηγηθεί, τουλάχιστον, τηλεφωνική έστω επικοινωνία μεταξύ μας, να δημοσιεύεται μια ανακοίνωσή μου που παραλήπτες είχε τους συναδέλφους μου της πλειοψηφίας και όχι τον Τύπο. 

Και όσον αφορά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτά ισχύον μέχρι κεραίας. Αυτό που δεν ισχύει, όμως, κύριε Σινάπη είναι οι δικές σας κρίσεις "περί αμφισβήτησης του δημάρχου και ρήξεως στην παράταξη της πλειοψηφίας". Αυτά είναι συμπεράσματα δικά σας που κακώς τα έχετε. Ο προβληματισμός και η διαφορετικότητα σε έναν πολιτικό αυτοδιοικητικό οργανισμό, όπως είναι ένας δήμος, είναι πολλές φορές απαραίτητο στοιχείο, εάν αποτελούν καλόπιστη κριτική, με σκοπό τη διόρθωση της ακολουθητέας πολιτικής επ' αγαθώ της πορείας του δήμου για το καλό των δημοτών και του τόπου. Με αυτό το πνεύμα έγινε η ανακοίνωση στους συναδέλφους μου και όχι για τους λόγους που εσείς αναφέρετε. Και επειδή κύριε Σινάπη γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, διότι ασκείτε το επάγγελμα του δημοσιογράφου επί πολλά χρόνια, θα γνωρίζετε ασφαλώς ότι εγώ ως άτομο πάντα είχα τη δική μου αυτόφωτη άποψη για τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πράγματα, την οποία άποψη κατέθετα και υπερασπιζόμουν με πάθος. Ποτέ μου, όμως, δεν υπήρξα ούτε διασπαστής, ούτε δολιοφθορέας με σκοπό την προσωπική μου ωφέλεια. Το ίδιο κάνω και τώρα. Ολοι γνωρίζουν ότι στήριξα με πάθος την υποψηφιότητα στο δήμο του Αριστείδη Σταθόπουλου, στηρίζω τη μέχρι σήμερα πολιτική στο δήμο, διατυπώνω όμως και τη δική μου πιο προχωρημένη άποψη για κάποια θέματα και πιστεύω ότι μαζί με το δήμαρχο και τους συναδέλφους μου της πλειοψηφίας, θα προβούμε σε όλες εκείνες τις διορθωτικές κινήσεις που επιβάλλουν οι περιστάσεις για καλύτερα αποτελέσματα στο Δήμο Οιχαλίας.

Με την ελπίδα ότι θα δημοσιεύσετε αυτή την απάντησή μου στην ίδια σελίδα της εφημερίδας σας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σπύρος Αδαμόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Οιχαλίας