Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 19:15

Η κόντρα της Super League 2 με τον Αυγενάκη

 

Παραμένει το “λουκέτο” στη Super League 2, όπου αγωνίζεται η “Μαύρη Θύελλα” και ο κόσμος αναρωτιέται αν τελικά θα τελειώσει φέτος το πρωτάθλημα.

Το βέβαιο είναι ότι όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Θυμίζουμε ότι η Super League σταμάτησε το πρωτάθλημα μετά το ψαλίδι στα χρήματα που θα εισπράξουν οι ομάδες της από το Στοίχημα και δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω. Από την άλλη πλευρά, οι δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη δείχνουν ότι δύσκολα θα υπάρξει σημείο επαφής.

Τι είπε λοιπόν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης; “Δεν φαίνεται να υπάρχει καθαρό πρωτάθλημα στη Super League 2 κι αυτό δεν το λέω εγώ, το λένε οι φορείς και τα στοιχεία. Κάνουν ότι δε γνωρίζουν. Η κοινωνία θέλει καθαρό ποδόσφαιρο. Έχουμε εικόνα ως προς τα χειραγωγημένα παιχνίδια”. Ο υφυπουργός, που πέρασε στην αντεπίθεση, είπε ακόμη: “Δεν είναι δυνατόν να χρηματοδοτηθούν ομάδες χωρίς εγγυητική επιστολή και πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, ούτε ομάδες που εμπλέκονται σε πιθανή χειραγώγηση αγώνων, έως ότου οι υποθέσεις να διαλευκανθούν πειθαρχικά”.

Η Super League 2 βλέποντας τον υφυπουργό να κάνει λόγο για ενδείξεις και όχι αποδείξεις όσον αφορά τα χειραγωγημένα ματς, στην απάντησή της κάνει λόγο για συκοφαντίες. Τα επόμενα επεισόδια του σίριαλ της κόντρας του Αυγενάκη με τη Super League 2 αναμένονται λοιπόν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ν.Τσ.