Τώρα που οι μελιτζάνες είναι στα καλύτερά τους, θυμηθείτε πώς μπορείτε να τις συντηρήσετε στην κατάψυξη για να απολαμβάνετε νόστιμα φαγητά με μελιτζάνες όλο το χρόνο!
Το tiramisu, το γλυκό που στα ιταλικά σημαίνει “ανέβασε με” κι αυτό γιατί η γεύση του αλλά και ο συνδυασμός των υλικών ανεβάζει τη διάθεση και ξεσηκώνει. Μπορείτε να αντικαταστήσετε…
Μύδια στον ατμό με πικάντικη μουστάρδα και ούζο! Ένα πεντανόστιμο πιάτο που μυρίζει θάλασσα, ιδανικό για να το συνοδεύσουμε με παγωμένο ουζάκι ή τσίπουρο!
Κλασική, παλιομοδίτικη και αγαπημένη συνταγή, το μωσαϊκό ταψιού, δεν είναι περίεργο που άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου! Γίνεται γρήγορα και εύκολα, με μόνο 15 λεπτά προετοιμασίας και χωρίς ψήσιμο!
Ριγκατόνι αλά ελληνικά! Με σύγκλινο Μάνης ή παστό όπως το λέμε τοπικά, μια ελαφριά σάλτσα πικάντικης μουστάρδας και τριμμένη γραβιέρα... απλά ακαταμάχητο!