Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 17:00

Κάλεσμα συμμετοχής στην Ενωση Γονέων Τριφυλίας

Κάλεσμα προς τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου για συμμετοχή στη νεοσύστατη Ένωση Συλλόγων Γονέων Τριφυλίας, απευθύνει η προσωρινή διοίκηση της Ένωσης.

Τονίζει πως όσο πιο πολλά σχολεία ενταχθούν τόσο πιο ισχυρή θα είναι η φωνή και η δράση τους.

Αναλυτικά σημειώνουν: «Σάρκα και οστά παίρνει μια προσπάθεια που γίνεται εδώ και 1-2 χρόνια μετά από συναντήσεις - συσκέψεις μεταξύ εκπροσώπων του συνόλου σχεδόν των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Τριφυλίας, προκειμένου να συντονίσουμε τη δράση μας σε σχέση με τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχεδόν στο σύνολό τους οι σχολικές μονάδες, αλλά και με σκοπό την ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών γύρω από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και άλλων δράσεων που θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να γίνονται, ώστε να βρίσκουν υγιείς διεξόδους τα παιδιά μας.

Καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου μας, μετά και από τις αρχαιρεσίες που θα ακολουθήσουν κατά την επόμενη σχολική χρονιά, να εκλέξουν αντιπροσώπους και για την Ένωση Γονέων, δεδομένου ότι όσο πιο πολλά σχολεία ενταχθούν τόσο πιο ισχυρή θα είναι και η φωνή και η δράση μας. Η Ένωσή μας θα είναι στο πλευρό όλων των συλλόγων του δήμου μας και κατά το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις - συσκέψεις, προκειμένου να ενταχθούν κι άλλα σχολεία στην Ένωσή μας!

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τόσο την Ένωση Γονέων Καλαμάτας όσο και την Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθόσον από την πρώτη στιγμή ήταν αρωγοί στην προσπάθεια δημιουργίας της Ένωσης Γονέων Τριφυλίας!».

Κ.Μπ.