Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 19:49

Εργασίες συντήρησης στο Γυμνάσιο και Λύκειο Γαργαλιάνων

 

Εργασίες συντήρησης ύψους 730.000 ευρώ θα γίνουν στο κτηριακό συγκρότημα Γυμνασίου και Λυκείου Γαργαλιάνων, όπως ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Δ.Κ. Γαργαλιάνων Βασίλης Αγγελόπουλος σε επίσκεψή του στον διευθύνοντα σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. Θανάση Γιάνναρη.

Ο κ. Αγγελόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σκοπός της επίσκεψής μου ήταν να πληροφορηθώ σχετικά με τη σύνταξη της απαραίτητης μελέτης, προκειμένου να εκτελεστεί το αναγκαίο έργο της επισκευής-συντήρησης των κτηρίων-διδακτηρίων που στεγάζεται το Γυμνάσιο και Λύκειο της πόλης μας. Τη σύνταξη την είχα ζητήσει μετά από αιτήματα των διευθυντών, των διδασκόντων, των γονέων και κηδεμόνων, καθώς και των ίδιων των μαθητριών και μαθητών των σχολείων μας. Παράλληλα είχα ζητήσει ευθέως τη βοήθεια του προέδρου και πρώην πρωθυπουργού μας κ. Αντώνη Σαμαρά, καθώς και του κ. Γιάνναρη, τους ευχαρίστησα που μας βοήθησαν και μας απέστειλαν μέσα διδασκαλίας για τις ανάγκες όλων των σχολείων της πόλης μας.

Ο κ. Γιάνναρης, διευθύνων σύμβουλος μαζί με τον κ. Κυριαζόπουλο γενικό διευθυντή Σχεδιασμού Στρατηγικής κατά τη συνάντησή μας με ενημέρωσαν ότι θα ενταχθεί στο α' τρίμηνο του 2024 στον προϋπολογισμό και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα γίνεται η δημοπράτηση, ώστε να εκτελεστούν οι εργασίες το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται περίπου στο ποσό των 730.000 €.

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο και πρώην πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά που είχε καθοριστική συμβολή ώστε να υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω, καθώς και τον Μεσσήνιο κ. Αθανάσιο Γιάνναρη για την ικανοποίηση των αιτημάτων, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας του σχολικού περιβάλλοντος εν γένει, που αποτελεί βασικό παράγοντα για την ψυχική ευχαρίστηση και πρόοδο των μαθητών μας».

Κ.Μπ.