Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 09:18

Ο Νίκας στη γραμμή Λαμπρόπουλου για την κριτική στην κυβέρνηση και τον Σαμαρά

Πίσω από τον πρώην βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλο στοιχίζεται ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας για να μην έρθει σε αντιπαράθεση με την κυβέρνηση για τα οδικά έργα της Μεσσηνίας, ενώ ταυτόχρονα δίνει και μαθήματα… αντιπολίτευσης στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα ο κ. Νίκας αρχικά επιχειρεί να μην δυσαρεστήσει τον πρώην βουλευτή, δηλώνοντας: «Ο κ. Λαμπρόπουλος είναι πάντα πολύ προσεκτικός και πάντοτε πολύ ακριβής σε αυτά τα οποία λέει και τα τεκμηριώνει, δεν λέει πράγματα στον αέρα». Στη συνέχεια κάνει ό,τι μπορεί για να μην χαλάσει και τη σχέση του με την κυβέρνηση δηλώνοντας: «Εχω πει, εγώ είμαι αυτοδιοικητικός, η δική μου δουλειά είναι η πόλη και ο δήμος και βεβαίως, σε αυτά τα πλαίσια, η δουλειά μου δεν είναι να κάνω αντιπολίτευση».

Νωρίτερα κάνει και μαθήματα αντιπολίτευσης στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αφήνοντας αιχμές για τους υψηλούς τόνους του παρελθόντος: «Οσον αφορά την αντιπολίτευση, εγώ είμαι αντίθετος με τις κοκορομαχίες του παρελθόντος, τα έχουμε ζήσει όλα αυτά. Πρέπει να πάμε σε τεκμηριωμένη αντιπολίτευση, με επιχειρήματα, με χαμηλούς τόνους, με κυρίαρχα τα στοιχεία της λογικής και της μνήμης».